Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPOVIJEST Tipični zagrebački Casanova žene mijenja kao rupčiće

Zagrebački Casanova: Ako je seks kriminal, ja sam Al Capone

11.11.2006.
u 19:47

Casanova Z-3200 (inzistirao je da ga tako predstavimo) ne može zamisliti život bez žena. Njemu su one sve, a da bi ih osvojio, ne bira sredstva: od upornog slanja cvijeća, beskonačnih telefonskih razgovora i šaputanja do darivanja biranih parfema. O svojim iskustvima sa ženama Casanova govori otvoreno, gotovo s dječačkim zanosom i ushićenjem.
– Dosad sam spavao s više od 50 žena. Meni su one sve. Ne mogu zamisliti život bez njih – kaže 36-godišnji Casanova Z-3200, koji je već tri mjeseca u sretnom braku.

Vječna ljubav
Iako smo očekivali klasičnu hrvatsku priču kako se poslije produljene burne mladosti napokon smirio, Z-3200 tvrdi da će njegova ljubav prema ženama trajati vječno.
– Mijenjat ću žene dok sam živ – kaže Z-3200, priznajući skrušeno da je u braku već dva puta, kako kaže, švrljao sa strane.

– Sada sam ipak malo oprezniji jer ne želim povrijediti ženu, ali ne mogu bez drugih žena – objašnjava Casanova. Uvjerava nas da mu nije stalo samo do seksa nego da gotovo jednako uživa i u osvajanju i, što nas je ipak malo iznenadilo, dugim i povjerljivim razgovorima.
– Meni su žene i prijatelji. Volim razgovarati o njihovim problemima, ali i ja se često otvorim te im se požalim na neke svoje probleme – kaže Z-3200 dodajući da voli osjetiti drugu priču, drugi parfem, ali i drugo tijelo.

Tvrdi, međutim, da žene koje je osvojio ni u kojem slučaju nisu lake žene za jednu noć, riječ je o normalnim, zgodnim komadima koje nije nimalo jednostavno osvojiti.
– Volim ih iznenaditi finim parfemom, volim s njima otići na večeru, volim s njima dugo razgovarati – potpuno se otvorio Casanova. Njegovi prijatelji i kolege (Z-3200 radi u prodaji jedne ugledne zagrebačke tvrtke) potvrđuju nam da je uspješan i galantan.
– Barem desetak puta nosio sam cvijeće njegovim izabranicama. Svega sam se nagledao – objašnjava nam Casanovin kolega.

Grižnja savjesti
Pitali smo ga osjeća li katkad grižnju savjesti zbog toga jer je nevjeran ženi. – O tome ne može biti ni riječi – rezolutno je odgovorio.– Rekao sam, žene su moj život – ponovio je.  Dosad nije imao problema sa spolnim bolestima niti je imao neugodnih scena sa ženama kojima je slomio srce.

– Ništa droga, ništa alkohol, samo žene. Ako su žene i seks kriminal, onda sam ja Al Capone – sažima svoju životnu filozofiju Casanova Z-3200 te kao zakleti zagovornik konvencionalnog života poručuje: – J.... život posao-kuća.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije