Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Zagrebačka policija uhitila muškarca koji je napao djelatnika Hitne pomoći

Šibenik: Tim Hitne medicinske pomo?i ispred bolnice
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.10.2023.
u 16:46

Muškarac je odgurno liječnicu i zatim zaprijetio vozaču hitne pomoći kojeg je potom udario šakom u glavu

Zagrebačka policija potvrdila je da provodi istražne radnje povodom kaznene prijave koju je u petak podnio medicinski djelatnik koji je napadnut prilikom intervencije u Zagrebu. Tu je informaciju raniije u petak objavila Facebook stranica Hitna uživo 194, koju vode djelatnici Hitne pomoći. U objavi se navodi da je jedna osoba dobila udarac šakom u glavu te joj je pružena liječnička pomoć u KBC-u Zagreb.

U petak u poslijepodnevnim satima uhićen je 50-godišnjak kojeg se dovodi u vezu s napadom, potvrdili su iz zagrebačke policije. Muškarac je pod nadzorom policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Mediji navode da je ekipa Hitne pomoći izašla na intervenciju zbog naleta na pješaka te da je tom prilikom nepoznati muškarac napao mladića koji je slučajno oborio pješakinju.

POVEZANI ČLANCI:

Nepoznati muškarac je, nastavljaju mediji, počeo ulaziti u kombi hitne pomoći u kojem se nalazila njegova supruga, nakon čega je vozač stao ispred njega i rekao mu da ne može ući. Tom prilikom je, dodaju mediji, nepoznati muškarac odgurno liječnicu i zatim zaprijetio vozaču hitne pomoći kojeg je potom udario šakom u glavu.

VIDEO Bolnica: Teško ozlijeđenog vatrogasca čeka još operacija

Ključne riječi

Komentara 4

SG
Saul Goodman
18:03 06.10.2023.

kakva seljačina

PA
Pajdo
01:57 07.10.2023.

Pazi ovaj hr rječnik kola hitne pomoći

Avatar LittleTut
LittleTut
22:47 06.10.2023.

Bem vam članak - čija žena se nalazila u kolima Hitne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije