Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U ZAGREBU

Vozač Hitne je uznemiren i u šoku, udarili ga šakom u glavu: 'Treba li netko biti ubijen?'

Dom zdravlja i Hitna pomoć u Metkoviću
Ivo Cagalj/PIXSELL
06.10.2023.
u 15:28

Zagrebačka policija potvrdila je da provodi istražne radnje u povodu kaznene prijave koju je u petak podnio medicinski djelatnik koji je napadnut prilikom intervencije u Zagrebu

Prilikom intervencije u Zagrebu došlo je do napada na vozača Hitne pomoći. Policija je odmah došla na mjesto događaja. Kako doznajemo, vozač nije teže ozlijeđen već je više psihički uznemiren i u šoku. Sindikat traži da se djelatnici bolje zaštite te da ih se proglasi službenim osobama.

Danijel Šota iz Sindikata djelatnika hitne kaže kako godinama traže da se zaposlenike hitne medicinske pomoći proglasi službenim osobama kako bi se napad na njih okarakterizirao kao napad na službenu osobu, kao što je to slučaj s policajcima.

VEZANI ČLANCI

– Socijalni radnici dobili su taj status nakon ubojstva u Đakovu. Treba li i u hitnoj netko biti ubijen da bi se napad na djelatnike hitne tretirao kao napad na službenu osobu? – pita Šota. 

Zagrebačka policija potvrdila je da provodi istražne radnje u povodu kaznene prijave koju je u petak podnio medicinski djelatnik koji je napadnut prilikom intervencije u Zagrebu. Tu je informaciju ranije u petak objavila Facebook stranica Hitna uživo 194, koju vode djelatnici hitne pomoći. Policija traga za počiniteljem koji je prijavljen za  kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Komentara 7

ZJ
Zjako
16:42 06.10.2023.

Ajde stvarno zar takve imaš srca udarit, čovjek vozi da spasi život a neka budala nemre istrpit. Makni se i reci fala bogu da ja nisam u kombiju.

LE
lenger
17:35 06.10.2023.

U Svedskoj i Nizozemskoj su se vec navikli na ovakav barbarizam. Sad je i HR na redu.

LE
Leonn
16:24 06.10.2023.

Komuniko ne lupetaj i tko ti kriv sta nisi u drzavnoj sluzbi,stalno ima natjecaja i prijavi se,samo znaj da su place mizerija pa dobro razmisli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije