Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zagreb: U sudaru na Slavonskoj aveniji dvije ozlijeđene

16.02.2009.
u 20:31

U teškoj prometnoj nesreći na Slavonskoj aveniji koja se dogodila u ponedjeljak oko 19 sati srećom su lakše ozlijeđene samo dvije osobe. Do nesreće je došlo kad je 22-godišnja M.M. upravljajući peugeotom 106 kod križanja sa Servisnom ulicom započela pretjecati automobil po prometnom traku namijenjenom za uključivanje vozila pa više nije mogla zauzeti položaj u taku kojim se kretala prije pretjecanja.

Na nju je tada naletio citoren picassa kojim je upravljala 39-godišnja S.M. koja se kretala istim prometnim trakom i u istom smjeru prema zapadu. Peugeot je od udarca odbačen udesno te je udario u rubnik, nakon čega je M.M. skrenula ulijevo kako bi vratila automobil na kolnik. U tom je trenutku udarila udarila u nissan pahtfinder kojim je upravljao 61-godišnji I.P.

Peguot je odbačen udesno, a vozilo se zarotiralo za 180 stupnjeva te završilo na dvostrukoj elastičnoj ogradi. Nissan je odbačen ulijevo pri čemu je sletio preko rubnog kamena na meki teren, okrenuo se nekoliko puta i napokon zaustavio na odbojnoj ogradi.

Liječnička pomoć pružena je 22-godišnjoj M.M. i putnici R.C. (1960.) iz nissan pahtfindera.

Policija moli sve svjedoke - očevice s potencijalno korisnim informacijama da se jave na brojeve telefona 6333-333 ili 92 zbog utvrđivanja točnih okolnosti ove prometne nesreće.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije