Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
padala kiša

Zagreb: U prometnoj nesreći teško ozlijeđen mladić

Nesreća
Foto: Screeenshot Miljenko Milanović
14.05.2018.
u 18:26

U trenutku nesreće u tom dijelu Zagreba padala je obilna kiša.

Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 18 sati u Svetoj Klari. U sudaru osobnih automobila teško je ozlijeđen mladić. Video očevida na Facebooku je objavio Miljenko Milanović, korisnik grupe Savski gaj naj naj, Trokut mali raj!

Detalji nesreće zasad nisu poznati. Policija i Hitna pomoć su na mjestu događaja.

U trenutku nesreće u tom dijelu Zagreba padala je obilna kiša.

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Marvin
10:38 16.05.2018.

Neeeeeee, kod nas su uvjek drugi krivi samo ne ja sam.u najgorem slucaju cesta ili u ovoj situaciji kisa , zasto bas pada kad ja vozim.

MO
modovisisajteMaraschino
09:09 15.05.2018.

vozio sam i ja po toj kiši... nevjerojatno je kako su ljudi pretjecali, vozili bez upaljenih svjetala. jedan je pretjecao kamion i da hladnjača koja je išla u suprotnom smjeru nije zakočila i stala, došlo bi do sudara.... nije kiša kriva već vozači koji ignoriraju vremenske uvjete na cesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije