Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašna nesreća

Motocikl izgorio, vozač u bolnici: 'Išli su nenormalnom brzinom'

Prometna nesreća kraj Pleternice
Foto: Požega.eu
1/7
13.05.2018.
u 21:32

Pretpostavljao sam da će se njima nešto dogoditi, rekao je jedan mještanin

Motociklist (36) iz Sulkovaca kraj Pleternice završio je u bolnici nakon pada s motocikla Kawasaki, koji je izgorio do neprepoznatljivosti pod još neutvrđenim okolnostima, piše portal Požega.eu.

- Bilo je više motora koji su protutnjali kroz naše selo. Išli su nenormalnom brzinom, kao da su letjeli zrakom. Pretpostavljao sam da će se njima nešto dogoditi. I eto vidite dogodilo se, pao je jedan s motora – prepričao je jedan mještanin sela Vesela, čija se kuća nalazi kilometar-dva od mjesta nesreće. 

Prema riječima drugog očevidca motorist je nakon pada hodao, bio je u šoku, ruka mu je bila krvava, suvislo je pričao, a ekipa Hitne medicinske pomoći prevezla ga je u bolnicu. Dijelovi motora razbacani su na sve strane u krugu od gotovo 50 metara.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
21:55 13.05.2018.

nenormalnom brzinom ili warp, warp 1 ili warp 2 ??

MA
marius1234
08:19 14.05.2018.

dobri naši i pametni novinari, pišete da je nakon pada s motocikla "SUVISLO" pričao, dakle razumljivo ili razgovjetno, iako je za zaključiti da takva osoba nakon takvog pada priča "NESUVISLO" dakle nerazumljivo, nerazgovjetno, danas svatko, nažalost, može biti novinar

Avatar nekakav
nekakav
07:49 14.05.2018.

uzeti vozačku i doživotno zabraniti upravljanje bilo kakvim vozilom. drugima iz skupine također. kroz selo takvom brzinom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije