Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNI TROKUT

Zadranin zatekao suprugu kod drugoga pa cijelu kuću izrazbijao sjekirom

Policija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
27.02.2020.
u 17:55

Osnovano se sumnja da je u dnevnom boravku kuće sjekirom udarao po televizoru, glazbenoj liniji i stolu te se potom udaljio, a opisano postupanje je kod oštećenika izazvalo osjećaj straha i ugroženosti

U Zadru je uhićen 49-godišnjak koji je 21. veljače 2020. u obiteljskoj kući na otoku Ugljanu, u kojoj stanuje oštećenik, došao do ulaznih vrata kuće koja su bila zaključana i nasilno ih otvorio pomoću sjekire te ušao u kuću i uz prijetnje fizički napao oštećenika. 

Osnovano se sumnja da je u dnevnom boravku kuće sjekirom udarao po televizoru, glazbenoj liniji i stolu te se potom udaljio, a opisano postupanje je kod oštećenika izazvalo osjećaj straha i ugroženosti. Također, sumnja se da je nakon prethodno opisanog kaznenog djela, u popodnevnim satima ponovno došao u kuću oštećenika gdje je zatekao svoju suprugu, pa je, s ciljem da kod nje izazove strah, fizički ju napao udarajući je drškom sjekire po glavi i uz prijetnje joj uzeo ključeve zajedničke kuće.

"Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja djela te opasnosti od utjecaja na svjedoke, što je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor", istakli su iz zadarskog DORH-a.

Navodno je riječ o ljubavnom trokutu. 

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar Bongozg
Bongozg
19:13 27.02.2020.

Znaci preljubnik ce dobiti novi TV, kucno kino, nova protuprovalna vrata, novi namjestaj... sve kao dio odstete od pocinitelja.. te ce pri tome na miru taslačiti ženu jedno vrijeme dok će ovaj biti u zatvoru

Avatar Dr Evil
Dr Evil
21:18 27.02.2020.

Ako se ne varam u Americi možeš tužiti ljubavnika da ti je svjesno razorio brak i tražiti popriličnu odštetu...a kod nas..."muž zadnji dozna"

NE
Neretva93
20:11 27.02.2020.

Mogla ga je struja ubit?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije