Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavko Linić:
Povratak na članak

'Nije bilo kaznenih djela jer smo spriječili one koji su bili u dosluhu s Milanovićem'

Linić je rekao da je cijeli posao u predstečajnoj nagodbi tvrtke Spačva odrađen profesionalno.

Komentari 39

NV
novo vriijeme
22:47 19.02.2015.

Pa zna se kakav je rejting Hrvatske po pitanju korupcije državnih tijela, najkorumpiranija bez konkurencije. Ova istraga će biti doprinos toj tituli.

VL
Avatar WindFucker
WindFucker
22:32 19.02.2015.

Kukuriku... Još malo pa će se počupati k'o kokoši...

VL
TM
tesla moj ponos
23:13 19.02.2015.

Mi smo svi krivi.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
01:17 20.02.2015.

Naravno da niti jedan djelatnik FINA-e nije pocinio kazneno djelo jer su zakon i pravila predstjecaja kriminalna. Ja bih pozatvarao sve vas koji ste izglasali takve zakone koji omogucuju legalnu pljacku. Vjerujem da ce to vrijeme doci iako je kasno za bilo kakav oporavak za HR gospodarstvo.

VL
DU
Deleted user
23:09 19.02.2015.

hrvatskoj treba da vlada neki jednoumni tiranin koji bi smaknuo javnim vjesanjem sva ova politicka g ovna a onda bi mi njega i ja mislim da bi hrvatska tada imala zdrave sanse za boljitak.

VL
CH
chemica
02:08 20.02.2015.

Premijeru Zoki, ovo ti je ipak svinjarija previše. Ostavka! Otjerati najboljeg ministra zbog lažne optužbe...Amoralno, pokvareno, bolesno, neljudski...Ja ne želim da mi takav stvor vodi domovinu. Stalno popuje o poštenju i moralu i da je SDP bolji od HDZ-a, ma popeo se svima na vrh glave s tim svojim homilijama i odama, e sada bi ipak trebalo biti dosta. Holly je morala otići zbog glupog e-maila, Zoki bi pak zbog ovakve svinjarije morao biti smijenjen po sili zakona. Da ga imamo. Zakon koji bi sankcionirao amoral političara. Zoran Milanović, mjerna jedinica za zavist i svaki oblik nemorala u politici. Biti toliko malen, a na tako važnoj poziciji, je teška sramota za ovu naciju. Ovdje više ne vrijedi ona "stara" da Zoki bar ne krade. Zbilja ga je pretjerao u iritiranju normalnih ljudskih bića.

VL
GU
General_U
00:09 20.02.2015.

sve same mućke a svi na slobodi i sve čisto čiji je uskok i dorh za koga oni odrađuju posao?

VL
IM
Imerian
00:09 20.02.2015.

spačva-uskok bi tvoju kuću trebao poslikati a to je dobar put prema istrazi.

VL
AM
ameris
07:24 20.02.2015.

Narod bi rekao : kujin okot !Verovati jednom ,drugom ili DORH-u ? Tko je najviše izgubio...Linić.On je u pravu.

VL
EL
EliteTeam2015
08:50 20.02.2015.

ako je tako,,,,a je,,,eto postoje dokazi i utvrdjeno je da je linic govorio istinu,,,,pitanje za one koji predstavljaju zakon u hr,,,,kada ce podignuti optuznicu protiv brata zorana milanovica i samog milanovica jer je iza ledja petljao,,,znaci htio je maznuti novac,,,eto pitanje,,,na koje bi vijerujem gradjani volili cuti odgovor,,,jer ovo sto su uradili zoran milanovic njegov brat i vijerujem jos mnogi sto su upetljani u to,,pa eto i nazalost ministar maras,,,protiv njih treba da se pokrene istraga,,,onda bi funkcionirala pravna drzava,,ako to sudstvo ili nadlezna pravna tijela ne urade,,,onda se postavlja pitanje,,,i zakljucak,,,da su ...oni,,,svi ,,,upleteni u to,,,a cijenu je platio ,,,linic,,,koji je i tada izasao van sa istinom,,,i kad je to uradio,,,oni su ga izbacili..sto pokazuje da je sdp ..ipak zlocinacka organizacija korumpirana do grla,,,pa eto ni sam joispovic ne zeli u sdp..sto je dobar pokazatelj tko je sdp ustvari ,,,uzalud im maske dobrotvora,,,maske su pale drugovi ,,svbe je vise uzalud,,,i sdp,,,ce unistitti licno josipovic,,,kako sam od pocetka i mislio ,,,samo napred josipovicu,,,mada nema razlike izmedju josipovica i milanovica odnosno sdp-a jer josipovic je lagao narod 5 godina,,i milanovic je radio sta je htio ( ali ne i dokle hoce )...sada...kad je izgubio mijesot predsjednika,,sada pljuje po onima,,,koji su ga i postavili i placali sve njegove troskove kampanje,,,pa cijela hrvatska vidi tko je sdp ali i tko je josipovic,,,on bi i svoju mamu prodao samo da sjedi u fotelji,,tako se to bukvalno treba shvatiti jer je okrenuo ledja i gazi i sam sdp ,,,koji ga je i postavio i financirao,,,pa kako nece onda druge

VL
PA
Palooka
08:07 20.02.2015.

Na stranu Spačva, ni koliko si oprostio kriminalcima iz IGH, Konstruktora, Dalekovoda ? Milijarde, Slavko, milijarde!

VL
DU
Deleted user
08:02 20.02.2015.

Predlažem svim domoljubima da ne komentiramo unutarnju borbu boljševika,više ćemo saznati prateći njihovo glođenje , to je njihova borba za prevlast , to je ista politika, politika protiv hrvatskog naroda i njegovog interesa, to je politika osiromašivanja naroda putem raznih nametnutih poreza, legalizacija, fiskalizacija , ovršnim pljačkama, promjenama tarifa struje, obračuna plina, vode, smeća.Pa žele nas ovrhoviti, uzet nam imovinu, i bacit nas u podstanare kao ne trebamo ništa imati budimo mobilna nacija danas imaš stan u Splitu, sutra u Rijeci ili putuj dnevno 150-300 km .Siromašan narod šuti jer se boji , a to je i cilj ovih boljševika, čim nas više osiromaše računaju da ćemo biti tiši. Ne dozvolimo to.

VL
DR
dragica949
23:26 19.02.2015.

Da je gospodin Linić tako prozborio dok je bio ministar,da je sam dao ostavku,a ne da je bio smjenjen,bio bi vjerodostojniji.Ovako iz njega suklja samo mržnja i želja za osvetom.

VL
FU
furest
09:39 20.02.2015.

"Nije bilo kaznenih djela" Dobro jutro kako ce ih biti kad su prvo nastimali zakone

VL
DG
dgtec
10:08 20.02.2015.

Tu vrijedi stara narodna vrana vrani oči ne kopa , toliko su svi umreženi u korupciju da nama ostaju samo oči za plakanje gdje su doveli cijelu državu

VL
TA
tamanitelj
07:04 20.02.2015.

Raspad kokošinjca

VL
IM
Imerian
00:05 20.02.2015.

Vi ste propalo ministarstvo,...evo jedan običan primjer(ministarstvo financija)imam dokaz ili doake da nemožete opravdat svaku kunu u pripračuno godišnjem.Primjer-plaćenu kaznu duplate i naplaćujete sa naravno fininim%?!dodatkom,kako je moguće u ovom izoliranom slučaju svaku kunu opravdati.Tko platiti obeštećenje i kreditnu nespodobnost žrtvi Vaših propusta,jel moguće Vas blokirat kao vi građane.Kkao tu u fini samo lupaju enter i enter,kako je moguće u županijama tako miteran broju u fini,to znači da ste pupčano vrpcom povezani.Život je ljep.

VL
US
Ustasa
03:28 20.02.2015.

Ovu politichku stranku S.D.P potrebno je potpuno demolirati ,I osnoati jednu sasvim novu socialnu I demokratsku stranku .Sranku koja nebi imala nikakvo opterchenje iz proslosti . To se moze postichi samo kada bi bili lideri mladi ljudi koji nemaju nikakvovo opterchenje is proslosti

VL
4M
4mazge
08:31 20.02.2015.

Liniću mutan si ti tip, nego još nisu uspjeli razotkriti sve što si radio, a INA?, a podmećanje zviždačici?

VL
NE
neos
09:11 20.02.2015.

Kada ste tako sposobni gospodine Linić, osnujte svoju firmu i zaposlite jednog, bar jednog jedinog građanina ove zemlje. Hajde da vidimo to čudo od sposobnosti. Isto važi za sve socijaliste. Da vidimo kakvi ste kapitalisti. Jer živimo u kapitalizmu. UU kapitalizmu, juuuhuu , dobro jutroooo !

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.