Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U ZADRU

'Mladići su se utopili, nisu imali težih ozljeda'

Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Frane Šarić
1/4
05.05.2020.
u 12:26

Sinoć oko 23.15 u Zadru na Liburnskoj obali došlo je do prometne nesreće kada je 20-godišnji vozač upravljao vozilom marke Audi zadarskih registarskih oznaka.

Zamjenik ravnatelja zadarske bolnice Edi Karuc izjavio je na konferenciji za novinare da su u zadarskoj bolnici uspjeli reanimirati jednog od mladića te da je njegovo stanje i dalje kritično. Podsjećamo, u slijetanju automobila u more u centru grada Zadra poginuli su mlađi punoljetnik i maloljetnik, a za život jedne osobe liječnici se bore. Četvrti putnik iz auta je lakše ozlijeđen.

– Noćas smo na hitnom prijamu naše bolnice primili trojicu mladića i to 1998., 2000. i 2003.,godište, koji su zajedno nastradali u prometnoj nezgodi. Pritom su dvojica dovezena bez pulsa i bez svijesti. Poduzete su odmah mjere reanimacije koje su trajale pola sata. Nažalost, kod jednog mladića nismo dobili srčanu akciju. On je umro. Od drugoga smo nakon otprilike 30-ak minuta uspjeli dobiti srčanu akciju. On je trenutačno u jedinici intenzivnog liječenja na mehaničkoj ventilaciji, odnosno na respiratoru. Njegovo stanje je kritično – naveo je 

– Drugi mladić je lakše ozlijeđen i pušten je kući. Nažalost, dvojica mladića su preminula i prema prvim pregledima oni su se utopili jer na tijelu nisu imali težih ozljeda – rekao je Edi Karuc. 

VIDEO: Konferencija za medije, snimio: Frane Šarić

Podsjetimo, sinoć oko 23.15 u Zadru na Liburnskoj obali došlo je do prometne nesreće kada je 20-godišnji vozač upravljao vozilom marke Audi zadarskih registarskih oznaka. Nakon što je došao u blizinu ribarnice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju na kolniku,a zbog toga došlo je do zanošenja i rotacije automobila koji je udario u rubnjak te se odbio i prednjim dijelom udario u rasvjetni stup. Nakon toga vozilo je nastavilo s nekontroliranom vožnjom i prednjim dijelom udarilo u metalni vez te metalnu zaštitu obale i sletjelo u more na dubinu od osam metara, izvijestila je policija.

1/11

 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
13:07 05.05.2020.

Pokoj vječni daruj im Gospodine i svjetlost vječna svijetlila njima. Počivali u Miru Božijem. Obiteljima iskrena sućut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije