Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
videozid

Za Rijeku u Portugalu navijat će se iz središta grada

Rijeka, Slaven Belupo, Andrej Kramarić (1)
Marijan Susenj/Pixsell
18.09.2013.
u 15:04

Na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske postavit će se videozid pa će, kao što je bilo i kad je Rijeka igrala u Stuttgartu, na zajedničko gledanje i navijanje pohrliti mnogi

Prvu utakmicu HNK Rijeke u Europa ligi, koja se igra u Portugalu, u Guimaraesu na stadionu Alfonso Henriques protiv Vitorije u četvrtak navečer Riječani će moći gledati u središtu grada. Na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske postavit će se videozid pa će, kao što je bilo i kad je Rijeka igrala u Stuttgartu, na zajedničko gledanje i navijanje pohrliti mnogi. Navijače će Rijeka imati i u Portugalu, na tribinama stadiona bit će stotinjak najvjernijih.

Iako je utakmica između Vitoria SC i  HNK Rijeke Riječanima u četvrtak "događaj dana", poslijepodne je, s početkom u 17.45 sati, na rasporedu i košarkaška utakmica između Hrvatske i Ukrajine koja će se također moći gledati na videozidu pa se okupljanje navijača na Trgu očekuje već od 17 sati.

Zbog organizacije ove manifestacije za parkiranje će biti zatvoreno parkiralište na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske te na Trgu Riječke rezolucije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije