Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inspektori zabranili rad

Wedding Resort Corberon ponovno otvoren za rad nakon negativnih nalaza na norovirus

Pixabay
13.09.2023.
u 12:45

Radi se o odluci Službe sanitarne inspekcije nakon provedenih detaljnih analiza svih površina u resortu, hrane i vode na prisutnost norovirusa

Krajem kolovoza 150 gostiju zarazilo se norovirusom na svadbi nakon čega su inspektori popularnom imanju Corberon u Zaprešiću zabranili rad. Proteklog vikenda Wedding Resort Corberon je ponovno počeo s radom nakon negativnih nalaza na norovirus. Odluka je to Službe sanitarne inspekcije nakon provedenih detaljnih analiza svih površina u resortu, hrane i vode na prisutnost virusa, poručili su iz Corberona. Također, u dva navrata su provedena testiranja na norovirus osoblja čiji su rezultati oba puta također došli negativni.

Naime, gosti sa svadbe imali su probavne probleme, a njih 15-ak završilo je na infuziji. Mladoženja, koji se također zarazio, ispričao je kako je probavne smetnje počeo osjećati dok je svadba još trajala. Bila je riječ o norovirusu koji se širi brzo i lako, preko kontaminirane hrane ili vode, direktnim kontaktom sa zaraženom osobom ili preko površina. 

VEZANI ČLANCI:

U protekla dva tjedna, Wedding Resort Corberon, u suradnji sa specijaliziranom tvrtkom za dezinfekciju, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Službom za epidemiologiju zaraznih bolesti te Službom sanitarne inspekcije poduzeo je s posebnom pažnjom sve moguće mjere kako bi osigurao najvišu razinu sanitarno – higijenskih uvjeta. 

- Zahvaljujemo se svim institucijama i službama na suradnji i stručnoj podršci tijekom proteklog razdoblja. Iako nije ustanovljeno odakle je norovirus došao, potvrđeno je da ga u resortu nema te nam je omogućen normalan daljnji rad. Zahvaljujemo i našim klijentima na strpljenju i povjerenju tijekom ovog vremena te se radujemo što im možemo nastaviti pružati izuzetno iskustvo svadbene svečanosti, uz besprijekornu uslugu i prekrasan ambijent. Koristim ovu priliku da iskažem svoje žaljenje svim našim klijentima i njihovim gostima na neugodnostima koje su doživjeli na nedavno održanim svadbenim svečanostima - rekao je Saša Majetić, direktor Wedding Resorta Corberon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije