Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasan norovirus

Zaraženi svatovi: Inspektorat privremeno zatvorio zaprešićki resort za vjenčanja

Vjen?anice i svadbena odijela
Dino Stanin/PIXSELL
01.09.2023.
u 10:01

Sanitarna inspekcija privremeno je zabranila korištenje prostora, opreme i prostorija, dok se analizom ne dokaže da su provedene učinkovite mjere pranja, čišćenja i dezinfekcije

"Počeo sam povraćati i onda mi je odjednom postalo hladno. Tresao sam se pa sam otišao u kućicu za mladence i tamo sam se pokrio s tri deke", svoju svadbu iz noćne more koje se prošlog petka održala u popularnom resortu za vjenčanja Corberon u Zaprešiću opisao je mladoženja Mislav. 

Zbog slabosti je, kako je ispričao za 24sata, morao zvati i hitnu koja mu je dala injekcije protiv mučnina i tabletu za snižavanje temperature. Svoj prvi ples mladenci su otplesali tek oko 3 ujutro. Drugi dan i mladenka je dobila simptome, a ubrzo su se počelo javljati stotinjak gostiju koji su također osjetili probavne smetnje.

VEZANI ČLANCI:

Na vjenčanjima nekoliko dana prije toga, u resortu se također dogodila zaraza norovirusom. Vlasnik je tada tvrdio da nije od hrane, nego da je virus donio netko od gostiju. No u 24sata su dobili potvrdu da je Državni inspektorat sada zatvorio resort. " S obzirom na ponavljajuća obolijevanja osoba od norovirusa na predmetnoj lokaciji te uzimajući u obzir epidemiološke indicije o trajanju incidentne situacije te mogućim izvorima kontaminacije za koje su dane preporuke, sanitarna inspekcija Državnog inspektorata privremeno je zabranila korištenje prostora, opreme i prostorija, dok se analizom od ovlaštenog laboratorija ne dokaže da su provedene učinkovite mjere pranja, čišćenja i dezinfekcije", napisali su u odgovoru 24sata.

VIDEO Suludi vozački manevar u Zagrebu

Komentara 2

KL
Klipan
15:16 01.09.2023.

Svakog tko je napisao da je vlasnik objekta vrsio pritisak na mladozenju da suti, admin je brisao! Nakon sto je lokal sad i sluzbeno zatvoren, kako bi bilo da se ispricas svim obrisanim i baniranima? Jasno da neces, nemas ti niti obraz niti savjest, ali znam sto hoces uciniti, banirat ces mene i obrisati komentar, to je najlaksi put da se rijesis dileme sto uciniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije