Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zarazilo se 150 ljudi

Mladoženja iz Zaprešića: Vlasnik imanja molio me da kažem da sam došao inficiran na svadbu

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
01.09.2023.
u 20:25

Vlasnici kažu da su testovi zaposlenika i hrane negativni na norovirus, a da se još čekaju rezultati s drugih površina

Na svadbi u Zaprešiću prošlog se vikenda 150 gostiju zarazilo norovirusom, a potom su popularnom imanju Corberon inspektori zabranili rad. Mladoženja, koji se također zarazio, ispričao je kako je probavne smetnje počeo osjećati dok je svadba još trajala te je prvo smatrao da je riječ samo o stresu prije prvog plesa. 

"Ušao sam u sobu za mladence i pokrio se s tri deke. Nastavio sam povraćati i imati proljev sve do dolaska Hitne oko tri sata ujutro. Dobio sam injekcije, vratio se unutra i onda smo u tri ujutro imali prvi ples i rezanje torte", kazao je Mislav Markoč za RTL Danas.

VEZANI ČLANCI:

Mladenci su saznali da se ista situacija dogodila i tjedan ranije. Govoreći o reakciji vlasnika imanja, Markoč je kazao: "Rekao je da imamo problem, da je bilo već takvih slučajeva i da me moli da kažem da sam došao inficiran na svadbu i da ne spominjem Corberon". 

Oko 150 gostiju sa svadbe imalo je neke probleme, a njih 15-ak završilo je na infuziji. S obzirom na zabranu Državnog inspektorata, svadbe zakazane za ovaj vikend su otkazane. Vlasnici kažu da su testovi zaposlenika i hrane negativni na virus, a da se još čekaju rezultati s drugih površina. Norovirus se širi brzo i lako, preko kontaminirane hrane ili vode, direktnim kontaktom sa zaraženom osobom ili preko površina.

VIDEO Veliki udarac balkanskom kartelu - zaplijenjeno 2,7 tona kokaina i uhićeno šest osoba

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
20:39 01.09.2023.

Zašto taj trovač nije u zatvoru?

KR
Krolo
18:48 03.09.2023.

Znači vlasnik Corberona bi trovao i dalje, da mladoženja nije izašao u javnost ?????? Zapalit i deratizirat odmaralište, a pohlepnog vlasnika kazneno gonit!!

ZA
Zapresictkon
15:40 03.09.2023.

Mislim da je konkurencija smjestila, pitajte fotografa i ostale sudionike je li mladoženja došao zaražen. Koliko se gostiju zarazilo i kakvi su bili simptomi. ? Kako mladoženju nije sram pričati neprovjereno. Dio gostiju zna kada su, u odnosu na dolazak u restoran mladoženji počeli simptomi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije