Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKOMIO SE

Vučićev doktor opet u centru pozornosti: 'Hrvati koriste jeftine testove i lažiraju brojke'

Branimir Nestorović -  'Hrvati koriste jeftine testove i lažiraju brojke'
Foto: Milos Tesic/ATAImages/PIXSELL
1/2
15.04.2020.
u 15:51

Nestorović je još 26. veljače na konferenciji za novinare rekao kako je korona najsmješniji virus u povijesti čovječanstva te da postoji samo na Facebooku, a tom je prilikom pozvao žene da slobodno idu u šoping u Italiju.

Prof.dr. Branimir Nestorović jedan je od članova kriznog stožera u Srbiji. Nestorović se pojavio na jednoj od prvih konferencija predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koje su bile vezane za koronavirus.

Naime, u medijima je izazvao brojne reakcije nakon svojih izjava kako je korona izmišljen virus koji živi na Facebooku, a na današnjoj konferenciji okomio se na Hrvatsku. 

Nestorović je pohvalio testiranje Srba, a za Hrvate je rekao kako koriste jeftine testove. 

- Hrvati rade nepouzdane, brze testove. Imaju lažan broj negativnih nalaza, a bave se nama! Mi te jeftine testove nismo htjeli ni uzeti, odlučili smo raditi dijagnostiku s najboljim PCR testovima čiji se rezultati duže čekaju, ali su jedini točni - rekao je Nestorović.

Dao je i objašnjenje zašto misli da Srbija bolje provodi testove od Hrvatske, piše 24sata.

- Zbog sigurnosti pacijenata, mi ih čak i ponavljamo. Zato i imamo postotno mali broj umrlih i vjerujemo da će tako i ostati - tvrdi Nestorović.

Nestorović je još 26. veljače na konferenciji za novinare rekao kako je korona najsmješniji virus u povijesti čovječanstva te da postoji samo na Facebooku, a tom je prilikom pozvao žene da slobodno idu u šoping u Italiju. 

- Ne mogu vjerovati da se narod koji je preživio sankcije, bombardiranje i svakakvo maltretiranje uplašio najsmješnijeg virusa u povijesti čovječanstva, virusa koji postoji na Facebooku. Ja sam protiv maski i testiranja, pa da nema tih testova, mi ne bismo ni znali da je epidemija. Evo, žene, vas štiti estrogen. Možete slobodno u šoping u Italiju, čujem da su sada tamo veliki popusti - rekao je tada Nestorović. 

Mjesec dana nakon famozne konferencije, Vučić je u Beogradu uveo policijski sat

Komentara 167

GA
galaxy30
18:25 15.04.2020.

Da bog da lijecio Milanovica ili Plenkovica.

IV
ivanjoksimovic
21:11 15.04.2020.

Može doktor da s oproštenjem kaki do prekosutra, a i komentatori ovde, no činjenično stanje će se videti za godinu ipo do dve, kada prođe neko vreme od ove pandemije, pa se uporede statistički podaci preminulih godinu pre, godinu tokom i godinu nakon korone ... to se ne falcifikuje. A i ekonomski podaci će se videti ko je ispravno radio a ko ne. Ne samo po pitanju Srbije i Hrvatske već u celom svetu.

SV
svoxy21
21:36 15.04.2020.

Oduvek sam osecao odbojnost i gadjenje prema njima i to se nije promenilo ni danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije