Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SAJMA VINA

Vučić: Radili smo 17 sati tako pijani, možete misliti kako bi bili uspješni trijezni

Beograd: Srpski predsjednik Vučić na sajmu vina obilazio štandove i degustirao proizvode
Foto: M.M.
1/3
03.09.2022.
u 08:09

Ministar Aleksandar Vulin nije bio na sajmu u četvrtak, no istaknuo je kako se "Vučić usudio pokazati Hrvatima da se i u proizvodnji vina stvari mijenjaju u korist Srbije"

Boji se da nisam puno popio - govorio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dok ga je njegova savjetnica za medije Suzana Vasiljević u četvrtak pokušavala odvojiti od čaše nakon što je kušao gotovo svako vino na sajmu u Beogradu.

On je bio domaćin liderima Albanije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore – Ediju Rami, Dimitru Kovačevskom i Dritanu Abazoviću. Nakon što se pohvalio kako je popio 100 čaša, istaknuo je kako je i radio 17 sati. 

- Sinoć smo radili, do kada Edi, do pola 12, imali ozbiljne razgovore. U pola 12 je završio moj radni dan, možete misliti kako bi bili uspješni da smo trijezni. Jučer smo 17 sati tako pijani radili - istaknuo je, prenosi N1 Srbija

Albanski premijer Edi Rama stao je u obranu Vučića i objasnio da je četvrtak mogao početi sukobom, no da je počeo zdravicom.

Ministar Aleksandar Vulin nije bio na sajmu u četvrtak, no istaknuo je kako se "Vučić usudio pokazati Hrvatima da se i u proizvodnji vina stvari mijenjaju u korist Srbije".

- Najveći sajam vina na Balkanu ne organizira se u Hrvatskoj, nego u Srbiji. Mržnja prema Srbima i Aleksandru Vučiću gora je od pijanstva, pijanstvo će proći, ustaška mržnja nikada - rekao je Vulin. Predsjednik Vučić najavio je da će i u subotu biti na sajmu vina. 

Komentara 18

PS
Petar.Stijena
08:37 03.09.2022.

Ovo postaje gore od sjevernokorejskog režima.. vučić je već davno premašio dragog vođu i to za puno.

KO
kopija182
08:54 03.09.2022.

Ko je šišmiša nanervirao pa opet spominje Hrvatsku? Da ga Lavrov nije pokušao u juhu strpat!?

BI
Binkić
09:10 03.09.2022.

Večernji list je najveći Srpski dnevnik u zapadnoj Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije