Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blizu granice s Rumunjskom

Potres magnitude 4,3 prema Richteru u Srbiji: 'Ovo me taman istjeralo iz kreveta'

30.04.2024.
u 08:14

"Dobro zatreslo prozore i zidove", "Osjetio se, ali kratko", neki su od komentara građana koji su osjetili potres

Potres magnitude 4,3 prema Richteru zabilježen je jutros u Srbiji. Kako navodi Euromediteranski seizmološki centar (EMSC) potres je zabilježen u 7.42 sata na području Kladova, blizu granice s Rumunjskom. 

"Jako se osjetio", "Dobro zatreslo prozore i zidove", "Osjetio se, ali kratko", "Zatresao se namještaj u kući", "Nikako da ustanem za posao, ovo me taman istjeralo iz kreveta. Par sekundi, ništa strašno", neki su od komentara stanovnika Srbije, a potres su osjetili i građani iz Rumunjske. 

 

 

GALERIJA Više desetaka tornada pogodilo SAD-e: Ima poginulih, velika šteta u nekoliko saveznih država
1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije