Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKA PREMIJERKA

Što pokazuje ponovno imenovanje Ane Brnabić? Vučić: Izabrao sam je jer je netko rekao da je sotonizirana

28.08.2022.
u 09:02

Brnabić radi za ovu zemlju izuzetno mnogo, u stanju je sjediti s poljoprivrednicima po 17 sati i ne mora se slikati s kućnim ljubimcima tri puta dnevno da bi je ljudi voljeli, kazao je predsjednik Srbije

Komentara 28

BR
Brandfackel2
09:34 28.08.2022.

Šešeljev šegrt Vučić, Vulin i ostali dokaz su da se radi o ruskoj guberniji u rangu Bjelorusije. Civilizacijski niti kulturno ne pripadaju u EU. Sankcije, zid, vize...

DU
Deleted user
09:17 28.08.2022.

Vučić joj je "prodao" i foru da svaki put kad "opatrne" po Hrvatskoj, šanse da joj naposljetku naraste muški reproduktivni organ postaju veće za 1 mm.

SU
Suomi
09:32 28.08.2022.

Dobar izbor i puni dokaz kuda Srbija ide. Nikada od toga pašaluka normalna drzava. Bas nikada. Sada jos Vulina za ministra i evo ekipice za put unatrag 100 godina. E moj Vucicu bas si luzer sa cubama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?