Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u Srbiji

VIDEO Aleksandar Vučić pobjedu slavio uz trubače i kolo

Srbija
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
17.03.2014.
u 09:29

Oko 23 sata u sjedište je došao i čelnik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić koji je, kako tvrdi, došao česitati Vučiću i poručio je da "nisu razgovarali o vladi"

Nakon što je Srpska narodna stranka na čelu s Aleksandrom Vučićem sinoć odnijela pobjedu na parlamentarnim izborima u Srbiji, u sjedištu stranke slavilo se do ranih jutarnjih sati. Za dobru atmosferu pobrinuli su se trubači, a nakon što su gubitnicima posvetili temu iz serije "Otpisani", zaplesalo se i kolo, javlja Blic.

Oko 23 sata u sjedište je došao i čelnik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić koji je, kako tvrdi, došao čestitati Vučiću, ali poručio je da "nisu razgovarali o vladi". Njegova je stranka s osvojenih 14 posto zacementirala svoju poziciju i jedina je koja uz SNS ima razloga za slavlje.

Čelnik Nove demokratske stranke i bivši predsjednik Srbije Boris Tadić nakon objave rezultata u jednom je trenutku napustio prostorije stranke, a novinarima je objašnjeno da je izašao uhvatiti malo zraka. U obraćanju javnosti čestitao je Vučiću na pobjedi te istaknuo kako s njim nema nikakav dogovor.

>> Vučićev SNS osvojio više od 48 posto glasova!

Komentara 35

MR
MrkiMedo
09:37 17.03.2014.

U Vucicevu kampanju se ukljucila i nasa ministrica "spoljnih" poslova, otisavsi u Beograd neposredno pred izbore, dajuci tri poljupca Vucicu i izjavivsi da nista nece sprijeciti hrvatsku potporu brzom ulasku Srbije u EU. Cak niti tuzba za genocid. Nije samoamo Juda dijelio "Judine poljupce"!

Avatar Topgen
Topgen
10:40 17.03.2014.

Pa niste valjda ocekivali da slavi uz Mozarta

MA
Majur
10:37 17.03.2014.

Seljakluk svoje vrste.....ima na YT-u kad se Vucic obraca svojoj braci i objasnjava da ce za njega granice srbije uvijek biti Virovitica-Karlovac-Karlobag...i takvom papku idu nasi papci od politicara....fuj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije