Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPILA OSAM TISUĆA LAJKOVA

Vučić objavio fotografiju na Instagramu: Postala hit zbog onog što se nalazi na tanjuru

Foto: Screenshot/Instagram
1/3
28.07.2023.
u 10:28

Predsjednik Srbije u srijedu je bio je u posjetu Oblačinskom jezeru u blizini Niša te se time odlučio pohvaliti na društvenim mrežama, a korisnicima Twittera nije trebalo dugo da primijete nešto neobično na fotografiji

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u srijedu je bio je u posjetu Oblačinskom jezeru u blizini Niša te se time odlučio pohvaliti na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj sjedi za stolom u odjelu, a ispred njega se na tanjuru nalaze - višnje.

"Zajedno sa @giaufret došao sam na Oblačinsko jezero. Spremili su nam lep, pravi domaćinski, srpski doručak. Ove višnje, oblačinske, koje vidite ispred mene, služe samo da zamaskiraju ono što sam stvarno jeo, a to vidite u uglu druge fotografije. Ne vredi, nikako da steknem evropske manire", stoji u opisu uz fotografiji. Fotografija je sakupila osam tisuća lajkova, no ono što je izazvalo pažnju ljudi na društvenim mrežama je to što Vučić višnje jede nožem i vilicom.

Korisnicima Twittera nije trebalo puno da primjete "čudan detalj" i započnu s raznim komentarima. "U kojoj fazi obroka se jedu ove čišćene višnje? Prvi put vidim", "Možda su mu zubi slabi...", "Voli mrcvariti", samo su neki od komentara ostavljeni na Twitteru ispod fotografije predsjednika. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Divlji deponij smeća na kraju Avenije Dubrovnik

Komentara 12

Avatar Moodleen
Moodleen
12:55 28.07.2023.

Opet ovi trofaznjaci o svojem idolu. Do kad? Do nekog novog rallyja izvjesnih poljoprivrednih vozila? Vrlo blizu je 15. kolovoz.

PA
Pahor
12:17 28.07.2023.

Cuo ljakse da treba jesti s vilicom i nozem a ne prstima trgati prasetinu. U detalje nisu isli jer je bio ubrzani tecaj🤣

Avatar mason
mason
13:07 28.07.2023.

Sto nas Zapadnjake boli Don kako I sto jede Predsjednik Somalije ili neke druge zemlje treceg svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije