Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NANIZALI SU SE KOMENTARI

Vučić se hvalio kako radi nedjeljom, no mnogi mu se rugaju zbog jednog detalja

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti zbog nove eskalacije na Kosovu
Foto: Milos Tesic
1/3
24.07.2023.
u 18:54

Dok su neki korisnici Twittera kritizirali predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, ispod fotografije na Instagramu dobio je niz pohvala zbog svog rada

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na svom je Instagram profilu jučer objavio fotografiju kojom je istaknuo da radi i u nedjelju ujutro. Naveo je nekoliko događaja koji se u Srbiji očekuju ovoga tjedna, no neki su na fotografiji zamijetili neočekivani detalj. Naime, na komodi iza njega stajala je okićena božićna jelka.

 "23. srpnja, njemu stoji okićena jelka tamo lijevo na komodi. I ja poslije trebam vjerovati da on može nešto organizirati?", navela je jedna korisnica na Twitteru. Zbog istog je razloga jedan korisnik naveo: "Ovo je na zimu slikano za ljeto. Sad je na moru, uživa čovjek". Neki su pisali kako Vučić na stolu ima bombone "da se osvježi od napornog rada", kao i da mu je stol za kojim radi jako neuredan. 

VEZANI ČLANCI:

Dok su neki korisnici Twittera kritizirali Vučića, ispod fotografije na Instagramu dobio je niz pohvala zbog svog rada. "Svaka čast, djela govore sve", "Nema Vam ravnog", "Vi ste moj uzor, samo naprijed", "Naš predsjednik je uvijek vrijedan", neki su od komentara. 

Inače, uz objavljenu fotografiju Vučić je napisao: "Nedjelja, 8 sati ujutro, idealno vrijeme da pregledate sve papire i materijale i očistite stol pred nadolazeći tjedan. Čeka nas mnogo dobrih stvari u danima pred nama, od otvaranja novih tvornica do uspostavljanja prometa na prvoj dionici autoceste između Niša i Prokuplja, do Merošine. Srbija ide naprijed i ne želi stati".

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZC
zcavar
19:54 24.07.2023.

Pa jeste li normalni? Ovo cetnicko djubre lazljivo tako cesto prikazujete? I jos clanak kao clickbait "zbog jednog detalja"! Tuga tugine tuge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije