Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ismijan i ponižen

Vučić: Drago mi je da je video nasmijao Srbiju, ali ja nisam ništa cenzurirao!

Aleksandar Vučić,montaže
Foto: Internet
1/4
02.02.2014.
u 17:48

Navode da aktivisti SNS-a stoje iza cenzure videa koji parodira Vučićevo sudjelovanje u akciji spašavanja zametenih u snijegu, zamjenik srbijanskog premijera nazvao je besmislicom

Nakon što su jučer i danas aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) optuženi za cenzuriranje šaljivih fotomontaža i snimke koja prikazuje Aleksandra Vučića u akciji spašavanja zametenih kod Feketića, zamjenik srbijanskog premijera i predsjednik SNS-a opovrgao je takve optužbe.

- Vidio sam da je jučerašnjoj snimci spašavanja ljudi zarobljenih u kolonama na putu kod Feketića dodana šaljiva nota. Drago mi je što je taj video nasmijao Srbiju, ali smatram kako nije dobro da se, makar i u svrhu šale, djeca neumjesno nazivaju pogrdnim imenima. Također, rekli su mi da navodno imam veze s nekakvom cenzurom ovog videa što je potpuna besmislica - napisao je Vučić na svom Facebook-profilu.

>>Ismijali Vučića: Umjesto heroja u snijegu ispao 'čika Spasoje'! 'Nastradao' i Novak Đoković

>>Zamjenik premijera Srbije spasio dijete u snijegu

 

Komentara 11

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
19:02 02.02.2014.

Tko će nadoknaditi štetu ljudima koje je Vučić spasio s obzirom da su na njihovim napuštenim automobilima popaljene (ukradene) gume?

Avatar darkanđelko
darkanđelko
11:26 03.02.2014.

aleksandar gebels.....uči zorane kako se glasovi dobivaju

Avatar Dolar=0
Dolar=0
19:06 02.02.2014.

profesr Baltazar neka svojom čarobnom mašinom reši taj problem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije