Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške nesreće

Vrludao po cesti 80 km pa skrenuo u suprotni trak i zabio se u kamion

karlovac, prometna (1)
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
1/7
Autori: al/VLM, ljv/VLM
02.08.2010.
u 08:12

U stravičnoj prometnoj nesreći kod Karlovca poginuo je otac dvoje djece.

ZAGREB, KARLOVAC - Jutros oko 5.30 sati, na obilaznici od Buzina prema Lučkom, 300 metara prije naplatnih kućica, sletjelo je osobno vozilo s ceste te su dvije osobe poginule, a dvije ozlijeđene, izvijestio je Državni ured za zaštitu i spašavanje. Prema pisanju portala 24sata, iz zasad nepoznatog razloga VW Polo sletio je s ceste i zabio se u stup. Na mjestu su poginuli supružnici, žena (74) i muškarac (78). Vozačica (19) i suvozačica (19) ozlijeđene su i prevezene u Opću bolnicu Sveti duh. Pomoć u izvlačenju ozlijeđenih pružila je JVP Zagreb s devet vatrogasaca i dva vozila.

Poginuo otac dvoje djece
Vozač automobila Opel Vectra vinkovačkih registarskih oznaka poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći, koja se oko 10.10 sati dogodila na D1 u mjestu Zagorje, između Karlovca i Slunja. Njegova supruga i dvoje djece teško su ozlijeđeni.

Najvjerojatnije zbog umora, vozač je skrenuo u suprotni kolnički trak i udario u kamion pun drva. Teretno se vozilo potom okrenulo na bok, a sreća je što u tom trenutku nije još netko stradao. Trojica mladića iz Kutjeva, koji su jutros automobilom Škoda Octavia krenuli u Zadar i vozili starom cestom prema jugu iza nesretne vinkovačke obitelji, tvrde da je vozač osamdesetak kilometara vrludao po cesti, sve dok nije naišao kamion. Svojim vozilom udarili su u vinkovački automobil i prošli bez ikakvih ozljeda. Međutim, svi su u šoku.

– Njegova odsječena ruka bila je ispred našeg automobila. Istrčao sam odmah i otvorio vrata vozila. Vozačeva je glava bila na upravljaču. Žena i djeca su plakali i zapomagali. Jednom djetetu je oko deset godina, a drugo je dijete, u dobi oko pet godina, bilo u sjedalici – kazao je putnik iz škode Antonio Škopec. On, vozač Krešo Fora i Nikola Antunović čude se kako je Vinkovčanin tako dugo krivudao po cesti. Iako razočarani što im je ljetovanje naprasno prekinuto, sretni su što su "izvukli živu glavu".

Komentara 13

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
09:25 02.08.2010.

. ..POTVRĐENA ZATVORSKA KAZNA NAŠIM PARTTIZZANIMA-VEHABIJAMA y kraljevini Srbiji i OMA DVOJE IZGINULO KOD LUČKOG. ..OZZ\"NICA. ..

Avatar jura-100
jura-100
10:33 02.08.2010.

Eeeee, jakih novinara - ništa o identitetu poginulih - ni imena, ni inicijali, ni državljanstvo, ni registracija vozila.... A za ilustraciju - dvije ISTE slike. Zašto nisu stavili pet istih slika???

OB
-obrisani-
03:47 03.08.2010.

Ajde walterčiću, agentu provokatoru POA-e, obavio si zadatak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije