Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen srbin

Vrijeđao Hrvate na društvenim mrežama: Kninska policija dovršila kriminalističko istraživanje nad mladićem

Zaštita autorskih prava, ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.11.2023.
u 13:19

Uz Optužni prijedlog je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku gdje mu je Rješenjem određena kazna zatvora u trajanju od 15 dana

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom s prebivalištem na području Srbije, izvijestila je Policijska uprava Šibensko-kninska.

Utvrđeno je da je muškarac na društvenim mrežama, od mjeseca veljače 2019.g. iz mržnje objavljivao sadržaje koji vrijeđaju nacionalne osjećaje građana Republike Hrvatske (različite fotografije i stihovi) i veličaju nepostojeću teritorijalnu tvorevinu čime je počinio navedeni prekršaj.



Uz Optužni prijedlog je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku gdje mu je Rješenjem određena kazna zatvora u trajanju od 15 dana.

VIDEO Nesreća u Novom Zagrebu: Autom se zabio u hidrant

Komentara 1

KL
Klipan
00:02 08.11.2023.

1500 dana mu je trebalo odvaliti komsija troprsti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije