Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVOMOĆNA PRESUDA

Vrhovni sud povisio kaznu bivšoj riječkoj pročelnici Veri Begić

Vera Begić Blečić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
25.02.2020.
u 07:51

Vera Begić je 15. kolovoza 2018. vozila u suprotnom smjeru po Istarskom ipsilonu s 1,92 promila alkohola u krvi te je uzrokovala nesreću u kojoj je poginuo 41-godišnjak

Vrhovni sud povisio je kaznu bivšoj riječkoj pročelnici za sport i tehničku kulturu Veri Begić (38) zbog izazivanja teške prometne nesreće vožnjom suprotnim smjerom u alkoholiziranom stanju na Istarskom ipsilonu, a u kojoj je poginuo 41-godišnji Igor Soldatić iz Umaga.

Ona je tijekom vikenda završila u pulskom zatvoru jer joj je kazna s četiri godine povišena na pet godina zatvora, piše Novi list.

Odvjetnici Vere Begić nisu dobili obrazloženje drugostupanjske presude s Vrhovnog suda već su naknadno saznali da je ona s petka na subotu završila u zatvoru u Puli gdje je počela služiti kaznu.

Nesreća se dogodila 15. kolovoza 2018. godine, a Veri Begić izmjereno je 1,92 promila alkohola u krvi.

Komentara 5

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
08:33 25.02.2020.

Pijana SDP-njara

Avatar Cinco
Cinco
08:31 25.02.2020.

Zašto uz njeno ime ne piše iz koje je partije? Sigurno je iz SDPa. Da je neka s desna vrištalo bi i u naslovu ime stranke.

PR
PrivatizacijskaKomunjara
08:34 25.02.2020.

Eto drugarica partizanska ljubavnica nagodinu vani ,njima je dozvoljeno ubijat ,recidivist

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije