Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozila pijana

Riječka pročelnica koja je usmrtila čovjeka sve je razbjesnila svojom majicom

Vera Begić Blečić
Goran Kovačić/Pixsell
15.09.2018.
u 17:34

Strašno sam u šoku od svega što je nastupilo. Životi su nepovratno upropašteni i izgubljeni, kazala je Begić prilikom izlaska iz pritvora

Nakon nešto manje od mjesec dana provedenih u pritvoru bivša pročelnica Grada Rijeke za sport i tehničku kulturu i sudionica olimpijskih igara u bacanju diska Vera Begić (36) puštena je na slobodu.  Begić je prije mjesec dana, u noći s 15. na 16. kolovoza, vozeći u pijanom stanju s 1,81 promila Istarskim ipsilonom, i to u krivom smjeru, izazvala tešku prometnu nesreću u kojoj je poginuo Igor Soldatić.

"Strašno sam u šoku od svega što je nastupilo. Životi su nepovratno upropašteni i izgubljeni. Sada samo želim zagrliti svoga sina i želim priliku da obitelji oštećenog iskažem koliko mi je žao i da napravim sve što mogu da im ublažim bol", kazala je Begić u suzama za Novi list prilikom izlaska.

Ono što je privuklo pažnju brojnih čitatelja nakon što je Novi list objavio njezinu fotografiju na Facebooku je crna majica sa zlatnim slovima kojima je bilo ispisano: 'Iznad svih'.

"Odabrala je pogrešnu majicu za ovu situaciju... Definitivno kriva poruka...", Jel to ona izlazi sa porukom IZNAD SVIH ? Sramota !, ...

Begić može na slobodu uz dva uvjeta. Naime, sudac joj je odredio zabranu upravljanja motornim vozilom i obavezno javljanje u policijsku postaju u mjestu stanovanja. 

Pogledajte video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

 

Komentara 98

TH
than
17:45 15.09.2018.

Toliko joj je 'žao' da joj ovo nije prvi put da je pod utjecajem alkohola skrivila prometnu nesreću. Budući da očigledno ima problem s alkoholom, čisto me zanima hoće li ovoga puta otići na liječenje ili niti mrtvi nisu dovoljni da prizna sebi da je alkoholičarka.

DU
Deleted user
17:54 15.09.2018.

Bahatost preuzela od svog mentora Obersnela.

DO
dotoresa
17:44 15.09.2018.

Besramnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije