Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

Vozači quada naletjeli na novu žicu na Bilogori: 'Bila je zavezana u visini vrata, ne mogu vjerovati'

Jesen u šumi u Gorskom kotaru
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
05.02.2024.
u 23:19

Ne radi se o privatnom posjedu ili nekoj livadi na kojoj je nešto zasađeno, nego je to obični šumski put koji je prolaz za sve koji se njime kreću, ispričao je vozač koji je naletio na žicu

Novi slučaj neodgovornog postavljanja žica u šumama kako bi se prepriječio put vozačima zabilježen je i ove nedjelje, i to na šumskom putu na Bilogori, nedaleko od Mičetinca i Sv. Ane. Naime, vozači quada u zadnji su tren vidjeli kako je netko postavio metalnu žicu između dva stabla u visini glave, i za dlaku izbjegli moguću tragediju, prenosi bjelovar.live

Žica je bila zavezana u visini vrata…. Bili na quadu ili motoru ili biciklu točno udara u vrat. Sva sreća da domaćin koji nas je vodio tim putem nije brzo išao. Ne bi se lijepo proveo s kolegom koji je išao iza njega. Ne radi se o privatnom posjedu ili nekoj livadi na kojoj je nešto zasađeno, nego je to obični šumski put koji je prolaz za sve koji se njime kreću. Ne mogu vjerovati da netko može postaviti žicu u visini vrata. Zašto?  - ispričao je Amel, vozač quada koji je i sam skoro postao žrtvom ove žice. 

- Očito za idiote i kretene ne znači ništa postaviti žicu s namjerom da nekom nanesu teške ozljede ili nekog ubiju - dodao je Amel, no zasad nije poznato tko je postavio tu žicu.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar vila velebita
vila velebita
08:49 06.02.2024.

Žicu razvući je strašno jer nekog možeš tako ubiti, ali vožnja po šumi tim prdekalicama iritira ljude koji su došli uživati u prirodi.... planinare... Zadnje nedjelje prošlog mjeseca je bio organizirani planinarski pohod na Sv. Geru. A bilo je moree krosera i kvadova.. Vozili su planinarskim stazama tako da smo se morali micati u stranu kako nas ne bi pregazili. Nakon što prođu moraš se micati dodatno jer bacaju blato zadnjim kotačima po svuda.... Oni trebaju imati svoje staze, a planinari i ljubitelji prirode svoje...

NB
Nboy
07:40 06.02.2024.

Pitaju li se ikad ti "pametni" vozači Čobanskih vozila kako odjekuje zvuk istih vozila koji dopire do naselja i koji umjesto da u nedjelju uživaju u miru i tišini moraju slušati po cijele dane zvukove kao da su na motokross stazi!E pa ako se zapitaju znati će zašto je žica baš na toj visini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije