Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNUTA TRAGEDIJA
Povratak na članak

Vozači quada naletjeli na novu žicu na Bilogori: 'Bila je zavezana u visini vrata, ne mogu vjerovati'

Ne radi se o privatnom posjedu ili nekoj livadi na kojoj je nešto zasađeno, nego je to obični šumski put koji je prolaz za sve koji se njime kreću, ispričao je vozač koji je naletio na žicu

Komentari 2

Avatar vila velebita
vila velebita
08:49 06.02.2024.

Žicu razvući je strašno jer nekog možeš tako ubiti, ali vožnja po šumi tim prdekalicama iritira ljude koji su došli uživati u prirodi.... planinare... Zadnje nedjelje prošlog mjeseca je bio organizirani planinarski pohod na Sv. Geru. A bilo je moree krosera i kvadova.. Vozili su planinarskim stazama tako da smo se morali micati u stranu kako nas ne bi pregazili. Nakon što prođu moraš se micati dodatno jer bacaju blato zadnjim kotačima po svuda.... Oni trebaju imati svoje staze, a planinari i ljubitelji prirode svoje...

VL
NB
Nboy
07:40 06.02.2024.

Pitaju li se ikad ti "pametni" vozači Čobanskih vozila kako odjekuje zvuk istih vozila koji dopire do naselja i koji umjesto da u nedjelju uživaju u miru i tišini moraju slušati po cijele dane zvukove kao da su na motokross stazi!E pa ako se zapitaju znati će zašto je žica baš na toj visini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.