Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRBOVSKO

Vozač teretnjaka krivotvorio propusnicu za suvozača, predstavio ga kao svog zaposlenika

Policija u Zagrebu na Jadranskoj aveniji
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
31.03.2020.
u 14:07

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave 29-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija je na području Vrbovskog za vozača teretnog vozila utvrdila da je za svog suvozača krivotvorio propusnicu za dopušten odlazak iz mjesta prebivališta. 

Primorsko-goranska policija u utorak je izvijestila da je njihova ophodnja jučer oko 16 sati prilikom nadzora zaustavila teretno vozilo Peugeot riječkih registracija u kojem su bili 29-godišnji vozač i 25-godišnji suputnik, za kojega je utvrđeno da ima krivotvorenu propusnicu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je krivotvorenu propusnicu izradio vozač, predstavljajući 25-godišnjaka s lažnim podacima kao svog zaposlenika, odnosno djelatnika građevinskog obrta.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave 29-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije