Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jadranska magistrala

Vozač golfa prešao u suprotni trak, izazvao sudar i poginuo

sudar
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
17.03.2010.
u 08:22

Poginuli vozač neposredno prije kobne prometne nesreće izazvao je i prometnu nesreću kod Njivica, gdje se promet zbog radova odvija pomoću semafora.

ŠIBENIK - Šibenčanin M.L., 56-godišnjak koji je vozio golf, poginuo je u sudaru s peugeotom kojim je upravljao teško ozlijeđeni 53-godišnjak iz Bilica kod Šibenika. Sinoć oko 22.10 sati dva su se automobila izravno sudarila na cesti D-8 (Jadraskoj magistrali) kod gostionice Vila Velebita.

U šibenskoj policiji izvještavaju kako su očevidom utvrdili da se nesreća dogodila jer je poginuli vozač golfa prešao u suprotnu traku, a tada je iz drugog smjera naišao peugeot . U policiji ističu i kako je 'smrtno stradali 56-godišnjak neposredno prije navedene prometne nesreće izazvao i prometnu nesreću na državnoj cesti D-8, predio Njivice, gdje se promet zbog radova odvija pomoću semafora'.

Tamo je, tvrde u policiji, iz neutvrđenog razloga vozilom udario u mobilni semafor, a potom nastavio vožnju u pravcu Splita bez zaustavljanja.

Stanari kuća u blizini dijela cesta gdje se promet regulira semaforima upozoravaju kako bi tamnošnja signalizacija (koja je postavljena zbog radova koji traju tek u kraćem dijelu dana) trebala biti bolje uređena kako bi bila uočljivija za vozače.

Komentara 2

ME
meri
08:37 17.03.2010.

Skoro svaki dan čitam ,poginuo u saobračajnoj nesreči, pitam se opet zbog čega,samo dolazi u obzir brza vožnja ili su bili pijani ili !!!!!!!!.Kad če se jednom ti luđaci malo spametiti da se tako nešto ne događa.Samo šteta što možda pogine i nevin čovjek,žao mi je nevinih ljudi a luđaka !!!!!!!!!!.

OB
-obrisani-
13:42 17.03.2010.

Odavno je dokazano da se vise gine u autima nego u ratu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije