Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

Vozač busa Zadranki: 'Prdnut ću, vozit ću vam osmice po cesti...'

Autobus
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
20.02.2018.
u 12:37

Iz Autotransa kažu da su u kontaktu s putnicom te da će učiniti sve da joj se ispričaju i nadoknade štetu, a vozače sankcioniraju

Nizu putnika s neugodnim iskustvima u vožnji autobusom pridružila se jedna Zadranka, kojoj je, kaže, vozač autobusa zaprijetio ispuštanjem plinova, a suvozač se "hvalio" veličinom spolovila.

Neugodno iskustvo dogodilo se 17. veljače na putovanju iz Zagreba u Zadar autobusom Autotransa, piše Novi list. Stanka Vitlov (65) rezervirala je sjedalo broj 3, koje se nalazi iza suvozača, no kad je ondje sjela, vozač joj je sugerirao da se prebaci.

- Istog trenutka me vozač grubim tonom upozorio da se maknem od tamo i da odem iza u kabinu. Nisam imala ništa protiv, mjesta je bilo, ali sam upitala zašto. Odgovor vozača ulazi u anale Autotrans pristojnosti: 'Zato što ja mogu prdnuti, pa to vama može smrdjeti, a možete prisluškivati moje privatne razgovore' - prepričava Vitlov, koja se ipak pomaknula tri reda niže, a dok je ustajala, u njezinom neposrednom prisustvu vozač je rekao suvozaču: 'To su one babe koje nisu dobile jednu stvar, pa se sad iživljavaju. Ali, ja sam sad iznerviran, ne mogu i neću voziti, vozit ću vam osmice po cesti i sad izvlačim karticu. Ni ja, niti moj suvozač vas neće voziti'. Na to je, kaže Vitlov, stvarno izvukao karticu i napustio bus. 

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Autobus
1/30

- Dok sam razmišljala hoće li me možda i na silu izbaciti (mladi momak, a ja imam 65 godina) te da li da zovem policiju, on se vratio i krenuo. Suvozač je pri sakupljanju karata dao i neke reklamne letke, a na moje pitanje ima li na njima kontakt telefon firme odgovorio da ima tu njegova veličina cipela i još jedne druge stvari - kaže Vitlov.

Iz Autotransa kažu da su u kontaktu s putnicom te da će učiniti sve da joj se ispričaju i nadoknade štetu, a vozače sankcioniraju. Kažu da će slučaj istražiti, dodajući da je ponekad teško kontrolirati svačiji pojedinačni vokabular i ponašanje.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar arba_arba
arba_arba
21:24 20.02.2018.

koliko je nekulturno- ipak me ekipa nasmijala. Baba je bodulica a "soferi" su ocigledno vlaji. Nemaju isti smisao za "Humor"

Avatar jumanji
jumanji
06:27 24.02.2018.

Koja banda..jadnici se tako nekulturno i bezobrazno ponašaju prema slabijima.momimo boga da ih izbace iz tvrtke

TR
trolokva
15:12 20.02.2018.

Cuj mogao bi prdnuti hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije