Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA O STRAVIČNOJ NESREĆI:

BMW je išao prebrzo, naletio na rubni kamen, poletio u zgradu i zapalio se

Kod naplatnih kućica Mraclin vozač izgubio nadzor nad vozilom i udario u objekt HAC-a
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/7
24.01.2021.
u 11:05

Protiv 20-godišnjeg vozača podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok je kriminalističko istraživanje i dalje u tijeku

Zagrebačka policija danas se oglasila stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj je jučer poginuo djelatnik Hrvatskih autocesta

U Policiji tako navode da je  23. siječnja oko 5.30 sati na području Mraclina, 20-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke BMW sisačkih registarskih oznaka krećući se zapadnim kolnikom autoceste A11, dok pritom nije prilagodio brzinu kretanja stanju i osobinama ceste kojom prilikom je vozilom prešao na zatvoreni prometni trak i prednjim dijelom vozila naletio na rubni kamen uslijed čega se je vozilo nastavilo nekontrolirano kretati. Prilikom nekontroliranog kretanja vozila, isto je u jednom trenutku izgubilo kontakt s podlogom, a potom se nastavilo nekontrolirano kretati nogostupom u zoni naplatne postaje Mraclin.

Udarom u zid upravne zgrade isti je srušen, a vozilo je ušlo u unutrašnjost same zgrade pri čemu je naletjelo na 53-zaposlenika naplatne postaje koji je u naletu smrtno stradao. Po zaustavljanju vozila isto se zapalilo te je požar ubrzo ugašen.

VIDEO Stravična nesreća na autocesti: BMW-om probio 3 zida

Liječnička pomoć 20-godišnjaku pružena u KBC-u Zagreb, te je zadržan na liječenju dok je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Protiv 20-godišnjeg vozača podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok je kriminalističko istraživanje i dalje u tijeku, navodi se u policijskom priopćenju. 

Ključne riječi

Komentara 11

NM
nemirno more
11:31 24.01.2021.

"nije prilagodio brzinu..."što lupetate...ispred naplatnih kućica postoji vertikalna signalizacija,kojom je definirana brzina kretanja sa 130km/h do 30 km/h neposredno ored naplatnim kućicama...o čemu se u ovdje u tekstu piše...

Avatar jocker-3
jocker-3
12:44 24.01.2021.

Kako izgleda još će optužiti proizvođača vozila,pa onoga na tehničkom pregledu,na koncu će reći da je imao i previše goriva...

ST
staromlad
13:09 24.01.2021.

Zanimljivo, u medijima se konstatno podgrijava nekakvo ozračje ekonomske krize, a na našim cestama se sve češće u automobilima za volanom srednje premium i više premium klase s motorima od barem 2.0 i više vide golobradi klinci bez vozačkog iskustva. naravno, oni u pravili sijeku zavoj po punoj crti, voze 100 na sat tamo gdje je ograničenje 50, 150 + gdje je ograničenje 130. To na više razina pokazuje da kod nas nije problem u ekonomskoj krizi, već se radi o moralnoj krizi i gubitku nekih vrijednosti. Da ne govorimo o tome da su to većinom uvezeni dizelaši s isključenim filterom za čestice (naravno, ilegalno). Ti dečki na taj način nadoknađuju nedostatak odgoja i muškosti pred djevojkama, koje pak emancipirane u 21. stoljeću padaju na kožna sjedala i zvuk (miris) dizelaša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije