Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokosio stanicu

Vozač Audija se oporavlja od teških ozljeda, policija protiv njega još nije podigla prijavu

Prometna nesreća: Pokosio tramvajsku stanicu na Branimirovoj
Foto: Screenshot
1/5
27.02.2020.
u 09:43

Hoće li protiv njega, s obzirom na to da je sreća u nesreći što u trenutku ovog događaja na tramvajskoj stanici nije bilo ljudi, pa nitko osim vozača nije ozlijeđen, podnijeti tek prekršajnu prijavu ili će se odlučiti za težu kvalifikaciju, trebali bismo doznati za nekoliko dana

Policija protiv vozača (31) koji je u ponedjeljak oko 4 sata Audijem A6 praktički "pokosio" kompletnu tramvajsku stanicu na križanju Draškovićeve i Ulice kneza Branimira još nije podignula prijavu jer se 31-godišnjak još uvijek oporavlja od teških ozljeda koje je zadobio u toj nesreći, potvrdili su u četvrtak u PU zagrebačkoj.

– Vozač se još uvijek nalazi u bolnici te prema njemu, čim to bude moguće u odnosu na zdravstvene razloge, slijedi naknadno postupanje policije – pojašnjavaju u PU zagrebačkoj. Hoće li protiv njega, s obzirom na to da je sreća u nesreći što u trenutku ovog događaja na tramvajskoj stanici nije bilo ljudi, pa nitko osim vozača nije ozlijeđen, podnijeti tek prekršajnu prijavu ili će se odlučiti za težu kvalifikaciju, trebali bismo doznati za nekoliko dana. Prema onome što se vidi na snimci nesreće, koju su snimile obližnje nadzorne kamere, vozač Audija jurio je "debelo" preko ograničenja u trenutku kada je udario u tramvajsku stanicu, a prema priopćenju policije, koje prenosimo u cijelosti, nije utvrđeno da je u trenutku nesreće imao alkohola u krvi.

"Vozač Audija A6 zagrebačkih registracija kretao se kolnikom Ulice kneza Branimira u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Draškovićevom ulicom, iz prometnog traka za skretanje udesno nastavio je kretanje ravno nakon čega je, izlaskom iz raskrižja, prednjim kotačima naletio na rubni otok za usmjeravanje prometa na zapadnoj strani raskrižja i prešao preko njega te u kretanju prednjim dijelom vozila naletio na dva stupa pješačkih semafora. Potom je nastavio kretanje po stajalištu tramvaja gdje je prednjim dijelom naletio na ogradu i nadstrešnicu. Od naleta na ogradu, dijelovi ograde su odbačeni na prednji dio osobnog automobila marke Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo trgovačkog društva iz Zagreba te na vjetrobransko staklo osobnog automobila marke Škoda Rapid zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo 36-godišnjaka, a koji su bili parkirani na parkiralištu sa sjeverne strane kolnika. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 31-godišnjak te mu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju", naveli su u priopćenju iz PU zagrebačke.

 

Komentara 15

DU
Deleted user
10:09 27.02.2020.

Prijavu? Pa zašto? On treba dobit odštetu jer mu grad nije osigurao zonu sigurnog izlijetanja, te je zbog ne postojanja iste teško ozlijeđen, a auto uništen.

Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
11:01 27.02.2020.

Ovo treba tretirati kao pokušaj višestrukog ubojstva

Avatar Proleter
Proleter
11:02 27.02.2020.

I još k tome kroz crveno?! Dosudio bih mu metak, ne bih ni trepnuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije