Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARIO U ZNAK I PROBIO OGRADU

Bizarna nesreća kod Gračaca: Izletio s ceste i završio – na groblju

U Dubravi kod Šibenika dogodila se prometna nesreća
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
12.08.2022.
u 11:17

Automobil zagrebačkih registracija putovao je cestom DC 01 iz smjera Gračaca prema Kninu kad je došlo do nesreće u kojoj nema ozlijeđenih

U nesvakidašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila kod Gračaca, stariji je vozač automobilom probio ogradu groblja te pritom oštetio nekoliko spomenika.

U četvrtak oko 13 sati, vozač (75) je sletio s ceste, pri čemu je udario prvo u prometni znak i probio metalnu ogradu, a zatim i ogradu groblja, potvrdila je PU zadarska za 24 Sata.

Automobil zagrebačkih registracija putovao je cestom DC 01 iz smjera Gračaca prema Kninu kad je došlo do nesreće u kojoj nema ozlijeđenih. Iz policije dodaju kako je nastala materijalna šteta, zbog čega će vozač biti prekršajno sankcioniran.

VIDEO: Stranac nasjeo na prijevaru: U Istri unajmio kuću za odmor pa se šokirao kad je stigao

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije