Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusofobija...

Vladimir Putin naveo 'četiri zla našeg doba'

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
24.04.2015.
u 13:40

– Neonacizam, antisemitizam i rusofobija su u porastu dok radikalni nacionalisti pokušavaju doći na vlast u mnogim dijelovima svijeta – rekao je Putin.

Neonacizam, ultranacionalizam, antisemitizam i rusofobija su četiri zla modernog doba, upozorio je danas ruski predsjednik Vladimir Putin, piše Sputnik.

Ruski je predsjednik "moderna zla" spomenuo u izjavi tijekom ceremonije obilježavanja stote godišnjice genocida nad Armencima u Prvom svjetskom ratu u Erevanu.

"Radikalni nacionalisti pokušavaju doći na vlast"

– Nažalost, neonacizam, antisemitizam i rusofobija su u porastu dok radikalni nacionalisti pokušavaju doći na vlast u mnogim dijelovima svijeta – rekao je Putin te dodao kako se trebamo zapitati zašto se sve to sada događa.

Upozorio je da u prvom redu treba misliti na posljedice prije nego što se pokrenu akcije u "kritično važnim dijelovima svijeta". 

>>Putin 'zaobilazi' sankcije: Što će Rusima donijeti strateško partnerstvo s Argentinom?

>>'Rusija doprema vojnike na granicu, a u Ukrajinu šalju protuzračnu obranu'

Komentara 83

Avatar nike
nike
14:45 24.04.2015.

Ovo američko zlo više dodje kao neokolonijalizam.

DE
deroko_
14:42 24.04.2015.

Amerika ratom zauzela pola svijeta, i sad su oni pravi a Rusi nevaljali.

LD
lopov drpiga
15:04 24.04.2015.

s obzirom da amerikanci umjesto "genocid" nad armenima koriste "katastrofa" savjetovao bi novinare da se ne zalječu i da se sačeka poziv ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije