Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVORENI DIO SJEDNICE

Vlada razriješila dužnosti uhićenog ravnatelja SAFU-a Tomislava Petrica

Split: Potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava KBC-u Split za Objedinjeni bolnicki prijam
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/2
17.11.2021.
u 15:25

Također je stavljen je izvan snage zaključak Vlade od 24. srpnja 2019. godine kojim je ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić imenovan za člana Skupštine društva Plinacro d.o.o.

Vlada je u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice razriješila dosadašnjeg ravnatelja Središnje agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU-a (SAFU) Tomislava Petrica, koji je uhićen u aferi Softver zajedno s bivšom ministricom Gabrijelom Žalac.

Temeljem prijedloga Upravnog vijeća Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije razriješen je ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric, priopćila je Vladina Služba za odnose s javnošću.

Zdravko Marić imenovan je guvernerom, a Stipe Župan zamjenikom guvernera Republike Hrvatske u Azijskoj infrastrukturnoj investicijskoj banci, sukladno Zakonu o potvrđivanju Statuta Azijske infrastrukturne investicijske banke (Narodne novine – Međunarodno ugovori, broj 7/21.).

Također je stavljen je izvan snage zaključak Vlade od 24. srpnja 2019. godine kojim je ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić imenovan za člana Skupštine društva Plinacro d.o.o., koji predstavlja Vladu Republike Hrvatske.

>> VIDEO Afera Softver: Uhićena Gabrijela Žalac i još tri osobe

Komentara 2

Avatar root
root
17:11 17.11.2021.

Lik u osmom razredu u Naselju prijateljstva u Čepinu nije znao tablicu množenja do 50. Svi smo mislili da je glup

TH
theo
17:02 17.11.2021.

samo mijenjaju lopove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije