Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROFIL UHIĆENOG RAVNATELJA

Tko je Tomislav Petric: HDZ -ovac koji je slovio kao jedan od najboljih stručnjaka za EU fondove

10.11.2021.
u 12:26

Jedan od danas uhićenih po nalogu OLAF-a, uz bivšu ministricu regionalnog razvoja i EU fondova, jest i Tomislav Petric, ravnatelj  Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU). On je na tu funkciju imenovan 2016. nakon provedenog javnog natječaja i slovi u Hrvatskoj kao jedan od najboljih stručnjaka za EU fondove.

Komentara 26

KA
kanal
12:59 10.11.2021.

dobar hdz-ovac je onaj kojeg ne uhvate, a onog koji ne krade toga nema

DU
Deleted user
12:56 10.11.2021.

Koja panika,ako su njega,kako cemo tek mi ostali proci koji nismo tako stručni

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
12:57 10.11.2021.

To je onaj koji kontrolira jesi li kupio 5 olovaka s europskog projekta za 4,67 kn koliko si prijavio ili za 4,69 kn koliko je tog trena koštala u knjižari, pa ti naredi povrat svih novaca jer neracionalno raspolažeš EU sredstvima... Došla cica na kolica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?