Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do natječaja

Vlada predložila Nadzornom odboru Ine trojicu članova Uprave

zgrada Vlade
Patrik Macek/PIXSELL
27.09.2023.
u 19:29

Trojica su predložena do provedbe postupka natječaja za imenovanje članova Uprave, a najduže na vrijeme od šest mjeseci.

Vlada je u srijedu na zatvorenom dijelu sjednice donijela zaključak kojim predlaže Nadzornom odboru društva INA – Industrija nafte d.d. imenovanje Hrvoja Šimovića, Miroslava Skalickog i Marina Zovka za članove uprave toga društva. Trojica su predložena do provedbe postupka natječaja za imenovanje članova Uprave, a najduže na vrijeme od šest mjeseci.

Državnom službeniku Robertu Blažinoviću ponovno je dano ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za industriju, poduzetništvo i obrt u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci. 

I državnoj službenici Branki Augustinović ponovno je dano ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za trgovinu i politiku javne nabave u Ministarstvu gospodarstva do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci. Sanja Sever Mališ i Ana Zorić imenovane su članicama Odbora za standarde financijskog izvještavanja, a Željka Josić imenovana je predstavnicom Republike Hrvatske u Odboru vladinih predstavnika Generations&Gender Programme, stoji, uz ostalo, u priopćenju.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Plenković o rastu cijena goriva

 

Komentara 2

RA
racman
20:37 27.09.2023.

Ima li negdje da se naša vlada ne miješa u nečiji posao. Najbolje da se na svaki natječaj za posao u HR svi potencijalni jave vladi pa da ona odlući uzima li ili neuzima dijelatnika.

Avatar mrIvan
mrIvan
21:56 27.09.2023.

Nisi daleko od istine - malo posrednika i praktički je to istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije