Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miroslav Škoro:

'Vlada nas uvjerava da se ubrzano razvijamo, a samo je Bugarska iza nas!'

Miroslav Škoro na Sinjskoj alki
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
27.08.2019.
u 11:04

Nama bi ovim tempom trebalo više od 200 godina da sustignemo ostale zemlje EU, tvrdi Škoro.

Pjevač i predsjednički kandidat Miroslav Škoro na svom Facebook profilu osvrnuo se na hrvatsko gospodarstvo.

- Vlada Andreja Plenkovića svakodnevno nas obasipa informacijama o pozitivnim makroekonomskim pokazateljima. Žele nas uvjeriti da hrvatsko gospodarstvo nakon godina krize stabilno raste, a država se ubrzano razvija. Ali izvješće Eurostata o brzini približavanja europskom prosjeku razvijenosti priča drukčiju priču - naveo je Škoro i dodao:

- Od 2007. do 2018. Hrvatska se približila EU prosjeku za svega dva postotna boda i sad smo na 63% prosjeka, a iza nas je samo Bugarska. Čak i kad bi ostale članice Unije od danas počele stagnirati, nama bi ovim tempom trebalo više od 200 godina da ih sustignemo!

 

Škoro tvrdi kako u tom podatku leži odgovor na pitanje zašto mladi napuštaju Hrvatsku, zašto pada kvaliteta javnih usluga i zašto nas ove jeseni očekuju štrajkovi.

- Hrvatski narod ne može čekati dva stoljeća da bi dostojanstveno živio i zato su nam hitno potrebne promjene. SAD IL' NIKADA!, zaključio je Miroslav Škoro.

Ključne riječi

Komentara 21

KA
kanal3
11:32 27.08.2019.

ne samo ova vlada nego nas to već 25 godina uvjeravaju...

Avatar anti_komunist
anti_komunist
13:51 27.08.2019.

sudeci po komentarima stranacik trolova zavladala panika u redovima lijevog i desnog krila partije......he he....

Avatar nalimp
nalimp
12:01 27.08.2019.

oni se razvijaju brzo, a mi ubrzano, tu je problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije