Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOCIJE...

Bila je sretna i na vjenčanju, nećete vjerovati kakvo je pismo dobila

Vjenčanje
Foto: Youtube Screenshot
1/3
03.12.2017.
u 08:39

15 godina kasnije, u Liverpoolu u New Yorku, Emily je postala snažna mlada žena koja se 2016. godine zaručila za svog sadašnjeg muža, Shakeala

U svibnju 2001. godine, otac Emily Darbey izgubio je bitku s rakom. Ona je tad imala samo osam godina i bila je prisiljena odrastati bez voljene osobe uz svoju stranu, piše Daily Mail.

15 godina kasnije, u Liverpoolu u New Yorku, Emily je postala snažna mlada žena koja se 2016. godine zaručila za svog sadašnjeg muža, Shakeala. 

Njihovo vjenčanje prolazilo je u najboljem redu i pretvarao se to u najljepši dan u životu, ali tada je njen ujak Peter izvadio pismo i učinio dan još emotivnijim.

Znajući da neće dočekati kćerino vjenčanje, njen je otac napisao:

'Ti si bila moje sunce u najcrnjim danima. Želim ti sve najbolje u životu što ti Bog može dati. Tražim od tebe i tvog muža da se međusobno volite i poštujete. Nadama se da ćete imati djecu koju ćete voljeti kao što sam ja volio tebe. Volim te, Emily. Znam da bih volio i tvog muža. Uvijek ću biti s tobom gdje god pošla...' 

Foto: Youtube Screenshot

>> VIDEO Ovo su mjesta na Google mapama koja baš nitko ne smije vidjeti 

Ključne riječi

Komentara 2

TR
trtemrte23
16:35 03.12.2017.

pravac u emisiju Zivot na vagi

NI
nirovad
11:18 03.12.2017.

pa jel vi čtate ono kaj prepisujete iz stranih tabloida? Pazi naslov "Bila je sretna i na vjenčanju....."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije