Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izložili prodajni asortiman

Višnja i Zdravko Pevec na poznatom sajmu: 'Možemo stvoriti nešto da se oslobodimo financijskog ropstva'

Višnja i Zdravko Pevec ponovo su u igri jer su iznova otvorili tvrtku Pevec i pojavili se u Gudovcu
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/9
03.09.2021.
u 16:11

Fali nam druženje, bili smo jedna obitelj s radnicima, dobavljačima i kupcima. To je razlog našeg povratka, rekao je Pevec

Danas je otvoren 28. međunarodni sajam poljoprivrede, gospodarstva i obrtništva u Gudovcu kraj Bjelovara, a na njemu su svoj prodajni asortiman izložili Višnja i Zdravko Pevec. Kako je Pevec otkrio, dobili su zastupništvo tvrtke Alpina. 

- Nakon 30 godina vratio sam se kao na sam početak, kazao je Pevec uvodno i rekao kako se obratio Alpini, tvrtki koja prodaje kosilice, traktore, trimere, motorne pile i slično, te mu je rečeno da je zastupništvo za hrvatsko tržište slobodno. Također, sin mu je izrazio želju da, osim polovnih, prodaje nove police te je i taj dogovor sklopio s dobavljačem. 

- Zdravko, kad ste vi u pitanju, nema problema. Dobit ćete zastupništvo, kazali su mu. 

- Svi me jako dobro znaju i svi znaju što nam se desilo, više nego što sam ja to očekivao. Velika podrška, hvala svima, hvala građanima, dobavljačima, radnicima. Fali nam to druženje, bili smo jedna obitelj s radnicima, dobavljačima i kupcima. To je razlog našeg povratka, rekao je. 

- Da ja i supruga živimo u vječnoj blokadi, do smrti, nema smisla. Postavim si pitanje jesmo li mi stvorili firmu Pevec ili ne. Ako jesmo, onda valjda možemo ponovno stvoriti nešto da se oslobodimo financijskog ropstva pa da postanemo danas, sutra slobodni građani i dobijemo cijelu mirovinu, kazao je Pevec u Gudovcu gdje se pozdravio i s premijerom Andrejom Plenkovićem.

03.09.2021., Bjelovar - Visnja i Zdravko Pevec iznova krecu u poduzetnickim vodama otvorivsi tvrtku Pevec, a svoj prodajni asortiman izlozili su na jesenskokm medjunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu. Podrsku im je dao i predsjednik Vlade Andrej Plenkovic. Photo: Damir Spehar/PIXSELL
Foto: Damir Spehar/PIXSELL, ilustracija

 

Komentara 15

SO
Sir Oliver
17:47 03.09.2021.

Bili obitelj sa radnicima? Ma kako da ne, radnici bili na minimalcu, a tjerani kao robovi. Sada su place u Pevecu za trecinu vise.

Avatar barba_barba
barba_barba
23:03 03.09.2021.

Rvacki Trump

SE
senijor121
16:48 03.09.2021.

Višnja će pevati cajke i voditi peveca ko međeda na ularu i uspjeh je zagarantiran, traktori će se sami prodavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije