Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najskuplji u SAD-u

VIDEO: Zavirite u superluksuzni stan od 100 milijuna dolara

Hokej na travi
Marko Lukunić
01.08.2012.
u 12:05

Stan ima i privatno dizalo, terasu koja zaokružuje cijeli stan i s koje se pruža impresivan pogled na New York, zatim blagovaonicu, srebrnu kupaonicu te vinsku sobu u kojoj je više od 1000 boca.

Najskuplji stan u SAD-u, luksuzni tripleks u New Yorku, stavljen je na prodaju za nevjerojatnih 100 milijuna dolara, prenosi Reuters.

Stan koji zauzima prostor od 73. do 76. kata u neboderu City Spire u vlasništvu je bogatog trgovca nekretninama Stevena Klara. On je stan kupio 1993. godine za 4,5 milijuna dolara, a zatim uložio isto toliko novca kako bi ga renovirao.

Karakterizira ga aristokratska unutrašnjost s mramornim podovima, zlatnom draperijom i lusterima. Apartman u obliku osmerokuta veličine 8000 četvornih metara među najelitnijima je u SAD-u. Stan ima i privatno dizalo, terasu koja zaokružuje cijeli stan i s koje se pruža impresivan pogled na New York, zatim blagovaonicu, srebrnu kupaonicu te vinsku sobu u kojoj je više od 1000 boca.

Zanimljivo je da ekskluzivno pravo na korištenje stana ima sin hollywoodskog glumca Roberta de Nira Raphael. 

Komentara 7

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:20 01.08.2012.

Iz ovog je vidljivo da novac i ukus jedno s drugim nemaju apsolutno nikakve veze. Da mi je znati koji tupan je spreman platiti za taj kičeraj i neukus......

DU
Deleted user
15:01 01.08.2012.

de gustibus.......

CR
Creolucis
14:19 01.08.2012.

Ameri i njihova pohlepa, a u isto vrijeme na svijetu umiru milijuni od gladi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije