Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA KUSTOŠIJI

VIDEO Vučić o zagrebačkim navijačima: 'To su pedofili koji ne znaju što bi od mržnje'

12.06.2020.
u 18:09

Kazao je i da je, prema podacima koje je dobio, u posljednjih 47 dana svaki dan on sam bio napadnut u hrvatskim medijima.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić komentirao je neprimjerene poruke mladića koji su s navijačkim obilježjima Bad Blue Boysa, HOS-ovim zastavama te bengalkama u rukama razvukli u četvrtak navečer na zagrebačkoj Kustošiji transparent “J...t ćemo srpske žene i djecu” i urlali “Ubi, ubi Srbina” na terasi jedne zgrade u Kustošijanskoj ulici.

Vučićev odgovor zagrebačkim navijačima možete pogledati od 7:50 pa nadalje

Vučić je kazao da to govori više o onima koji su odgovorni za taj čin te da je siguran da se ne radi o stavu većine hrvatskih građana.

Osvrnuo se i na to da je on stalna tema hrvatskih medija te kazao da se to nije događalo njegovim prethodnicima, jer je Srbija tada bila slaba.

Govoreći o navijačima, kazao je da se radi o "skupini koja ne zna što će od mržnje".

- Ti ljudi trebaju ići na liječenje, jer su pedofili, a i silovatelji uvijek s pedofilima idu u istu kategoriju. To više govori o njima nego o nama, našim ženama i djeci - kazao je Vučić.

Kazao je i da je, prema podacima koje je dobio, u posljednjih 47 dana svaki dan on sam bio napadnut u hrvatskim medijima. 

- Na tome sam im zahvalan, jer me ne bi napadali da bar malo ne vrijedim. Neke druge nisu napadali ranije, ali tad nismo imali ni Budimku, puteve, vojsku, policiju, ništa osim što smo im se dodvoravali svaki dan - kazao je.

Vučić je kazao da Srbija danas ne ide protiv ikog, da poštuje Hrvatsku te da joj želi sve najbolje, ali se ne ispričava zbog Oluje, protjeranih Srba, Bljeska i Jasenovca.

Ponovio je da Srbija želi dobre odnose s Hrvatskom, ali prije svega da sama Srbija bude jača.

 

Komentara 69

JU
Jure1991
19:02 12.06.2020.

Zašto ove hrvatske novine malo malo prenose baljezganja ovog četnika.

DU
Deleted user
19:20 12.06.2020.

nisam ga čuo kad su delije izvjesile transparent "Dogodine u Kninu" i pjevale "Nož, žica, Srebrenica"

AM
amaravic
18:39 12.06.2020.

Oluja i Bljesak? Daj razmisli malo sto trkeljas. Obje oslobodilacke akcije za uspostavljanje suvereniteta na vlastitom teritoriju priznate od UN-a. Uzmi terapiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije