Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BUDITE OPREZNI'

VIDEO Uočena dva medvjedića u blizini Bakra, gradonačelnik upozorio građane što to znači

Pixabay
03.03.2024.
u 22:52

Gradonačelnik je pozvao na oprez građane koji se kreću po šumi u blizini Bakra i Bakarca radi majke medvjeda koja je spremna na obranu

Na području između Bakra i Bakarca, blizu magistrale i ispod vinograda praputnjarske lokacije "Takale", primijećena su dva veoma mlada medvjeda, piše Fiuman

Gradonačelnik Bakra, Tomislav Klarić, upozorava građane oprez ako se kreću po šumi radi majke medvjeda. "Sigurno je da im je majka u neposrednoj blizini, spremna na obranu. Ako berete šparoge ili se nalazite u ovom području, budite izuzetno oprezni" izjavio je Klarić.

Snimku preslatkih mladunaca možete pogledati dolje.

POVEZANI ČLANCI:

 

VIDEO Matea, najmlađa makarska volonterka ima 11 godina i spasila je stotine mačaka: Ljudi su zločesti i nemaju srca

 

Ključne riječi

Komentara 1

22
224
09:57 04.03.2024.

Budite oprezni i jako glasni.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije