Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

VIDEO Strava u Engleskoj: Policija došla na intervenciju, muškarac ih zalio benzinom

Screenshot/YouTube
13.12.2020.
u 17:31

Na teren su došli i pregovarači, zajedno s vatrogascima i hitnom pomoći, a muškarac je ne kraju uhićen

Policija je u Boltonu u Engleskoj u petak nešto prije 23 sata imala pune ruke posla nakon incidenta u kojem je muškarac službenike koji su ga došli uhititi polio benzinom.

Policajci su pokušali zadržati muškarca u kući u Farnworthu zbog kaznenih djela nasilja u obitelji. Tom prilikom počeo se opirati te polijevati sebe i policajce benzinom. Potom je ušao u kući i zabarikadirao se te zapalio vrata. 

Na teren su došli i pregovarači, zajedno s vatrogascima i hitnom pomoći, a muškarac je ne kraju uhićen. Potom je prebačen u bolnicu radi udisanja dima, ali je otpušten te ostaje u policijskom pritvoru. Jedan policajac je prebačen u bolnicu jer je imao opekline oko očiju. 

Pomoćnik glavnog policijskog zapovjednika Rob Potts rekao je: "Ovo je bila izazovna situacija koja naglašava opasne uvjete s kojima su naši policajci često suočeni kada izvršavaju svoje dužnosti da zaštite našu zajednicu i one kojima je potrebna naša pomoć", piše Guardian.

Ključne riječi

Komentara 1

BL
Blomberg
17:41 13.12.2020.

"Vecernjakova senzacija " takvih slucaja ima i na stotine u svijetu , samo oni nemaju vecernjaka ! ha,ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije