Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kroz crveno

VIDEO Snimka s križanja u Splitu ostavlja bez teksta. Ovog biciklista samo je čudo spasilo

Biciklom prošao kroz crveno
Facebook/Prometne zgode i nezgode
25.10.2022.
u 12:40

Gledajući snimku, možemo samo zaključiti kako je imao ludu sreću što se nije ništa dogodilo.

Događaj koji je snimljen na jednom splitskom križanju, a čija je snimka objavljena na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode, ostavio je vozače bez teksta. 

VIDEO: Snimka s križanja u Splitu ostavlja bez teksta: Ovog biciklista samo je čudo spasilo

Naime, nepoznati je muškarac snimljen kako je biciklom prošao kroz crveno na vrlo prometnom križanju

Gledajući snimku, možemo samo zaključiti kako je imao ludu sreću što se nije ništa dogodilo. Samo ga je čudo spasilo. 

Komentari ispod snimke izražavaju krajnju zabrinutost i zazivanje ozbiljnih kazni za ovakve sudionike u prometu, ali neki su ipak i duhoviti. 'Zato je moja baka govorila: Uvijek nosi kacigu kad voziš bicikl kroz crveno', 'K'o da je sam na svijetu'...

 

Komentara 1

DU
Deleted user
13:12 25.10.2022.

Ovdje je zakazala država i policija. Naime 80% biciklista prolazi kroz crveno odzimajući drugima prednost, također to isto čine i preko zebre gdje se kao divljaci zalete a ti u autu ne stigneš stati jer nisi očekivao i jer te nisu tako učili u auto školi. Dođite u Zagreb i pogledajte samo kako dostava hrane na biciklima funkcionira. Također i vjernici nakon mise u zvonimirovoj prelaze cestu preko crvenoga i nije ih Bog spasio nego ja što sam kočio da ih ne poberem, ja a ne Bog zapamtite to babe jedne mutave!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije