Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO GLOBALNO SJEDIŠTE

VIDEO Mate Rimac objavio snimku kampusa u Svetoj Nedelji: Ovdje će se proizvoditi nove zvijeri

Foto: Facebook/screenshot
1/31
30.03.2024.
u 16:52

Osnivač Rimac Automobila, Mate Rimac, podijelio je snimke novog kampusa u Svetoj Nedelji, koji će postati sjedište obje tvrtke i jedan od najvećih kompleksa za istraživanje i proizvodnju u Europi

Mate Rimac, osnivač Rimac Automobila i Project 3 Mobilityja (P3), podijelio je danas na Facebooku snimke kampusa u Svetoj Nedelji. Taj kampus će biti dom obje tvrtke te će postati jedan od najvećih razvojno-istraživačkih i proizvodnih kompleksa u Europi.

Rimac je objavio da je u tijeku useljenje u kampus, što je dodatni korak u ostvarenju ovog ambicioznog plana. Snimka je prethodno objavljena na službenoj Facebook stranici Rimac Automobila.

POVEZANI ČLANCI:

U rujnu 2022., Mate Rimac najavio je da će kampus zapošljavati 2500 ljudi te da se gradi bez kredita, EU fondova ili poticaja. S testnom stazom, muzejom, odjelima za dizajn, inženjering i proizvodne pogone, novi kampus bit će globalno sjedište Rimac Grupe. 

FOTO Pogledajte kako je Rimac izgledao 2011. godine. Bio je bez svog zaštitnog znaka

1/31

Rimac planira da će se u kampusu dizajnirati i razvijati budući Bugatti i Rimac modeli, kao i komponente za druge proizvođače. Hrvatska arhitektonska tvrtka 3LHD odgovorna je za integraciju filozofije tvrtke i ispunjenje svih potreba i želja korisnika kampusa.

"Rimac Kampus bit će mjesto gdje će se dizajnirati i razvijati svaki budući Bugatti i Rimac model te komponente koje Rimac Technology razvija za druge proizvođače. Prilikom dizajna kampusa hrvatska arhitektonska tvrtka 3LHD posebnu pažnju pridaje tome da se integrira filozofija tvrtke i ispune svi nužni kriteriji s dugačkog popisa potreba i želja korisnika kampusa", objavili su iz Rimac Automobila.

VIDEO Stižu Rafali: Posljednje pripreme za prelet u Hrvatsku su u tijeku

Komentara 16

DU
Deleted user
17:50 30.03.2024.

Bravo, Mate!

SU
SULUD
17:24 30.03.2024.

Jer je dosadašnji kompleks premali za sve aute koje je Mate do sada proizveo i prodao.

PR
prajdali100
20:04 30.03.2024.

Treba nam više ovakvih vijesti a ne crnila.Ali u Hrvatskoj se uspjeh ne prašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije