Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reservoir Dogs u Zadru

VIDEO Jedan je bio pozitivan: Alkoholizirani dvojac previja ozlijeđenog prijatelja u Covid šatoru, doktora nema nigdje

Video iz Zadra
Foto: Screenshot
1/5
26.10.2021.
u 16:42

Ravnatelj zadarske opće bolnice Željko Čulina potvrdio nam je da je video nastao u šatoru COVID odjela zadarske opće bolnice.

Gledali ste film Reservoir Dogs? Ako niste briljantni Tarantinov uradak od prije gotovo 30 godina pogledali na ekranima, možete ga pogledati u video uratku kojeg smo dobili od našeg izvora, a koji nam tvrdi da je iz šatora COVID odjela zadarske opće bolnice i da se događao nedavno u gluho doba noći.

Ozlijeđenog muškarca ovdje ne previjaju ni gospodin bijeli ni gospodin pinki (likovi iz filma), to ovdje rade dva Zadranina, vjerojatno pod utjecajem alkohola. Da nije tužno bilo bi smiješno, a sve se, tvrdi nam osoba koja nam je poslala video, za razliku od filma i skladišnog prostora odvija u neposrednoj blizini bolnice u šatoru u kojem bolesni inače čekaju testiranje na koronu.

I dok jedan previja muškarca koji srećom nije prostrijeljen kao u filmu već je pao niz stepenice i uistinu ima puknutu usnicu i slomljen zub, drugi snima. Koriste medicinski materijal, zavoje, čak i injekcije i nazdravljaju pivom. Svom performansu dodaju i tvrdnje da oni moraju pomoći svom prijatelju jer osoblje navodno pije kavu. Koriste i kompjuter za kojeg tvrde da je bolnički i to za gledanje borbi Mirka Filipovića. - Kad ti ovdje nitko neće vodim te na šivanje u Benkovac - tvrdi jedan od muškaraca u videu i koji kaže da će sve ovo završiti u novinama. Večernji list je dobio ovaj uradak na uvid uz tvrdnju da je riječ o bolničkom krugu i uz krug zadarske opće bolnice.

Ravnatelj zadarske opće bolnice Željko Čulina potvrdio nam je da je video nastao u šatoru COVID odjela zadarske opće bolnice.

- Sve se dogodilo nedavno i nažalost ti su ljudi tamo napravili to što ste vidjeli. Nije istina da nikog nije bilo tamo. Mi smo ih medicinski obradili, a oni su potom radili to što ste vidjeli u videu. Jedan od njih je bio pozitivan, a druga dvojica su otišla u izolaciju - rekao nam je kratko ravnatelj zadarske opće bolnice Željko Čulina i na upit kako je bilo nadzora ako se vidi da su muškarci u praznom šatoru koristili i medicinski materijal poput injekcija i zavoja, pili pivu, koristili kompjuter rekao: - Zato smo o svemu i obavijestili policiju. 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Le-Freak
Le-Freak
19:49 26.10.2021.

Ravnatelj mora odmah odstupiti. Ne sada, vec jucer! Ovo nije za vjerovati. Ostaviti injekcije bez nadzora, kompjuter bez nadzora, onakve pacijente bez nadzora je kriminalno.

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:14 26.10.2021.

"...Mi smo ih medicinski obradili, a oni su potom radili to što ste vidjeli u videu..."___A stvarno ste ih dobro obradili, svaka čast 👎! I ovaj ravnatelj izgleda laže čim zine...

JT
Jugosloven_teski
19:28 26.10.2021.

Slika i prilika hrvatskog zdrastva, pijanci lijece i previjaju ljude. Ravnatelju i svima u bolnici otkaz i zabrana rada u zdrastvu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije