Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U UKRAJINI

VIDEO Putin s majkama ruskih vojnika: Dijelim vašu bol. Ne žalim što je pokrenuta specijalna vojna operacija

Vladimir Putin
Foto: Reueters/PIXSELL
1/5
25.11.2022.
u 14:45

Sjedeći sa skupinom majki ruskih vojnika Putin je rekao da Moskva dijeli bol onih koji su izgubili svoje sinove

Ruski predsjednik Vladimir Putin susreo se s majkama ruskih vojnika raspoređenih u Ukrajini. Poručio je majkama da ne vjeruju svemu što vide na televiziji ili pročitaju na internetu, ustvrdivši da o sukobu kruže mnoge laži.

Sjedeći sa skupinom majki ruskih vojnika Putin je rekao da Moskva dijeli bol onih koji su izgubili svoje sinove. "Želio bih da to znate, da ja osobno i cijelo vodstvo zemlje dijelimo vašu bol", rekao je Putin.

"Razumijemo da ništa ne može zamijeniti gubitak sina - posebno za majku", rekao je Putin, teško dišući i često nakašljavajući se. "Dijelimo ovu bol", ponovio je. 

Putin je rekao da nimalo ne žali što je pokrenuo ono što naziva ruskom "specijalnom vojnom operacijom" protiv Ukrajine i smatra rat prijelomnim trenutkom kada se Rusija konačno suprotstavila arogantnoj zapadnoj hegemoniji nakon desetljeća poniženja, piše Reuters.

Stotine tisuća Rusa poslano je da se bori u Ukrajini, uključujući 300.000 rezervista. Rusija je posljednji put javno objavila svoje vojne gubitke 21. rujna, kada je ministar obrane Sergej Šojgu rekao da je ubijeno 5937 vojnika. Međutim, međunarodne procjene govore o daleko većem broju. Američki vrhovni general procijenio je 9. studenog da su Rusija i Ukrajina zabilježile više od 100.000 ubijenih ili ranjenih svojih vojnika.

Ključne riječi

Komentara 11

PR
pravednik2
15:24 25.11.2022.

Nikada su slavne vojskovođe bili na čelu svoje vojske i davali primjer drugima. Putler se sakrije u podrumu svoga dvorca, pošalje dvojnika, da tješi unaprijed izabrane majke, koje čak ni dvojnika ne smiju kritizirati. Jer im je u protivnom osigurano mjesto u gulagu. Putlerovi glupi trolovi ga bez obzira na to slave. Za šačicu uskoro bezvrijednih rubljica. Jadnije ne ide.

ST
stefj
15:01 25.11.2022.

He, he, dijelimo vašu bol, al dajte još...

TR
Tridvajeda
15:01 25.11.2022.

Vladolf. Gdje je ruska Eva Braun, kad ju trebaš pa da ovog kepeca odere iz Lugera k'o Rom balu od šajbu Tamića?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije