Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA JE OPTUŽENA ZA KRAĐU

VIDEO Policija objavila snimku: Trudnica odbijala izaći iz auta i krenula voziti, upucali su je i ubili

Foto: Screenshot
1/2
02.09.2023.
u 12:57

Do incidenta i naposlijetku do ubojstva je došlo nakon što je djelatnik trgovine djevojku optužio za krađu. Policajci su bili na parkiralištu i pomagali čovjeku koji nije mogao otvoriti svoj auto kad im je zaposlenik trgovine rekao da je ubijena jedna od osoba koje su krale alkohol iz trgovine.

Trudnicu (21)  je ubio policajac na parkiralištu trgovačkog centra  u američkoj državi Ohio prije dva tjedna. Policija je sada objavila snimku događaja.

Do incidenta i naposljetku do ubojstva je došlo nakon što je djelatnik trgovine djevojku optužio za krađu. Policajci su bili na parkiralištu i pomagali čovjeku koji nije mogao otvoriti svoj auto kad im je zaposlenik trgovine rekao da je trudnica jedna od osoba koje su krale alkohol iz trgovine. Policajci su potom otišli do njezinog auta u kojem se nalazila i naredili joj da izađe jer je optužuju da je krala. Ta'Kiye je kazala da nije ništa ukrala i odbila je izaći iz auta, na što su policajci u nju uperili pištolje.

U snimci se vidi kako je krenula autom kako bi se udaljila u suprotnom smjeru od policajca koji joj je rukom držao prednji dio auta koji ga je potom okrznuo, na što ju je on upucao kroz vjetrobransko staklo. Obojica policajaca su suspendirana, a njihov identitet nije javno otkriven, prenosi Reuters.

Obitelj ubijene Ta'Kiye Young zahtijeva kaznu za ubojicu njihove kćeri i njezinog nerođenog djeteta. Razlog ubojstva koje se dogodilo 24. kolovoza je taj što ona nije željela izaći iz automobila. Policajac je jednim hicem ubio 21-godišnju trudnicu koja je bila u sedmom mjesecu trudnoće. Preminula je u bolnici kao i njezina nerođena beba. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Policajci ubili trudnicu jer nije željena izaći iz automobila u SAD-u

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
13:58 02.09.2023.

Svi koji vozilom pokušavaju namjerno pregaziti policajce da bi ih ozljedili nije ništa drugo nego terorizam i tu nema nikakvog opravdanja.Automobil je oružje i volan nije za psihopate.Treba menjat zakone jer u datom trenutku psihički nestabilnu osobu je jako teškoo zaustaviti i to sve na kraju završava na tragičan način.

DU
Deleted user
15:38 02.09.2023.

Upozorenje čitateljima: ova promocija mirisnih flastera za odvikavanje od pušenja je čista prijevara! Njihova WEB stranica je u Njemačkoj još davno proglašena prevarantskom. Na moju žalost, osobno sam iskusio. Uplatio novac, dobio dva maila strojno generirana i... To je sve što sam dobio. Možda tužim Večernji i Index za suučesništvo u prijevari i otimačini.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:27 02.09.2023.

Kod nas autom/brodom ubiješ 4 ljudi pa odeš na godišnji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije