Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beauty couch

Influencerica (22) pronađena mrtva pored zapaljenog automobila, njen dečko osumnjičen za ubojstvo

Foto: Instagram screenshot
1/7
27.08.2023.
u 17:50

Smrt influencerice, koja se istaknula po svom sadržaju u kojemu rola i pleše na rolama, a ovu vještinu je i podučavala, istražuje policija koja je uhitila njezinog dečka (21) zbog optužbi za ubojstvo, izazivanje požara i težak napad.

Influencerica Beauty Couch (22) pronađena je mrtva u blizini zapaljenog automobila u Georgiji, piše Daily Mail.

Smrt influencerice, koja se istaknula po svom sadržaju u kojemu rola i pleše na rolama, a ovu vještinu je i podučavala, istražuje policija koja je uhitila njezinog dečka Eugenea Louis-Jocquesa (21) zbog optužbi za ubojstvo, izazivanje požara i težak napad.

- Sretni smo što smo pomogli kolegama u Georgiji u uhićenju osumnjičenog, kako bi se suočio za zakonom - rekao je šerif te dodao da bi obitelj uskoro mogla saznati što se dogodilo. No, motiv zločina se ne zna.

Inače, Influencericu koja je dijelila videa o rolanju i plesu je na Instagramu pratilo 150.000 ljudi, a osim što se bavila ovim poslom je i studirala.

VEZANI ČLANCI: 

- Bila je draga. Nikada nikome nije smetala. Svima je bila prijatelj. Uzeli su mi dio života. Uzeli su dio mog srca. Želim da plate za ono što su učinili mojoj bebi - rekla je njena majka Kimberly Couch.

Couch je u subotu podijelila svoju posljednju objavu na Instagramu, koja je sadržavala nekoliko fotografija s influencericom koja pozira uz bazen u crno-crvenom bikiniju.

“Rekao je da izgledam dobro u crvenom, da bi me mogao nazvati i seksi crvenokosom”, napisala je u opisu.

Prošlog mjeseca Couch je reklamirala svoj prvi tečaj rolanja.

- Tako sam uzbuđena što mogu s vama podijeliti svoj prvi sat skejtanja! Jedva čekam vidjeti sve! Hajdemo uhvatiti vibru!, napisala je u opisu. 

VIDEO: Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Ključne riječi

Komentara 2

GM
gmižić
18:47 27.08.2023.

Da i?

L7
l7
18:02 27.08.2023.

Tragedija. Ljudski život je jeftin, ali ženski gotovo bezvrijedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije